Fredag =)

Idag har allt varit kanon.

Dagen har varit på min sida helt enkelt =)

Innan jag somnade inatt så var det vädret på tv. Där sa meteorologen att det skulle bli snö, så jag var lite inställd på det.  Imorse när det var dags att gå upp så rullade jag snabbt upp min rullgardin för att se om det fanns någon snö på marken... Självklart så fanns det inte det. Snöa gjorde det inte heller, istället regnade det ganska mycket.

Efter att ha gått i några dagar och känt mig som en fryst kyckling så kände jag att det var dags att börja använda vinterjackan istället för höstjackan. Så idag har jag alltså invigt min nya vinterjacka. Snacka om att det var gött att gå till bussen utan att frysa =)

Första lektionen i skolan var matte. Vi började med ett nytt kapitel så det var ganska mycket genomgång. Det här kapitlet kommer nog inte bli så svårt. Jag fattade i alla fall allt från början ;)

Lunchen var väldigt lugn. Jag och Carro gick till "Matpalatset" där det tyvärr bara serverades äcklig mat. Maten blir bara sämre och sämre. Vi GTG-deltagare (på GTG heter det inte elever utan deltagare :P )får endast pasta med något till. Hur kul är det att varje dag äta pasta?? Om man vill ha någon annan mat så får man betala mellanskillnaden. Men det är väl inte meningen att man ska behöva betala 15 varje dag för att få äta potatis istället?

Sista lektionen för veckan var religion. Där gick vi igenom lite om "Tro och vetenskap". Efter en genomgång på en timma så var det dags att jobba i grupper. Vi fick ett häfte med texter och frågor som skulle besvaras. Min grupp jobbade väldigt effektivt och det ledde till att vi fick 50 minuters rast =)


När jag kom hem så gick ögonen i kors, men att sova var inte att tänka på... Jag väntade på ett svar från Jenny så det vara bara att hålla igång... :P

Den planerade kvällen blev inte som vi tänkt oss. Person efter person lämnade återbud. Jag och Jenny hörde istället med några andra som bara skulle sitta i en lägenhet och tjöta (= fest), men efter lite diskuterande så kom vi tillsammans fram till att inte gå dit. Jenny ska jobba klockan 9.00 imorgon så vi hade inte kunnat stanna så länge :/

Men tro inte att kvällen blev skit bara för att planeringen sprack. Istället för att strunta i allt och bara sitta hemma så bestämde jag och Jenny att vi skulle träffas ändå.

Så vid halv åtta satte jag mig på moppen och åkte de 2.1 km hem till Jenny.

Hemma hos henne så tittade vi på film och pratade om lite som hänt sedan vi träffades sist.

Vid elva-tiden började mina ögon gå i trippel kors. Jag kände att det var dags att tacka för mig och hoppa på moppen och åka hem igen.

Jag fick "skrapa" lamporna, sadeln och hastighetsmätaren innan jag åkte. Ett tag så trodde jag att jag skulle frysa ihjäl på vägen hem.  Det var as kallt och faktiskt lite halt på vägen. Det blev alltså ingen racer körning som det brukar bli...

När jag kom hem och ställt in moppen så tittade jag på termometern: -5 grader. Aha, efter det förstod jag varför jag frös så mycket.


Nu ligger jag på sängen i mitt rum och är as trött. När det här inlägget är klart så måste jag sova...

Jag har ingenting inplanerat (förutom lite plugg) i helgen, så det kommer helt enkelt bli sovmorgon.


Dagen extra bra sak var kommentaren som Patrik skrivit på http://www.mkibk.se/.

Tack =)


Det var allt för mig.


God natt =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0