"Gör vad du vill"

God kväll (eller snarare; god natt).
Min dag har verkiligen varit kanon bra. Jag har fått gjort så mycket nyttigt som jag hade planerat att göra i "framtiden".
För er som inte har märkt det så går Volvo typ as kasst... Detta medför att det inte finns så mycket att göra just nu...
När jag kom till min avdelining imorse så sa min handledare att det inte fanns något att göra under hela dagen och om jag ville så kunde jag få skriva på miitt APU-arbete utan att mina timmar drogs av (jag har tre timmar varje vecka att ta ut för att skriva arbetet på).
Sagt och gjort. Jag hade självklart med min dator och det var tur de... På Krocksäkerhet finns det inga trådlösa nätverk, alltså kunde jag inte använda min dator till att surfa. Det var så jäkla bra.
Istället för att skriva en stund och sedan göra på internet en längre stund för att sedan återgå till skrivandet (så brukar det vara för mig...) så skrev jag nästan konstant hela dagen.
Fy fan vad glad jag är att jag la ner så mycket tid på något som kanske inte är så jättekul... Vid dagens slut hade jag fått ihop 12 sidor (max är 15) och det är bara 2 frågor kvar som ska besvaras. Så gött att det snart är klart :D Jag är riktigt nöjd! ;)
På måndag eller tisdag så ska jag skriva klart det sista och sedan lämna in det ( en månad tidigare än det ska in). Det ska bli så härligt att ha det klart, en sak mindre att tänka på:)

Under kvällen har jag varit i Idrottshallen för att träna. Jag valde att åka med när pappa och brorsan åkte dit bara för att slippa åka buss...
Istället för att bara sitta och titta på ingenting så körde jag lite styrketräning i gymmet samtidigt som J17. Efter deras träning var det dags för mitt lag... Så jag spenderade 2 timmar i gymmet och 1½ timme på planen.
Behöver jag säga att jag är trött? ;)
Imorgon (fast det är ju egentligen idag jag menar, klockan är efter tolv^^)  kommer jag nog ha träningsvärk, det känns lite så i kroppen... Hehe, men det är bara gött.

På tal om innebandy... Min 6-åriga kusin ringde mig förut idag för det hon hade något viktigt att säga. Undra bara vad det var... Jag tyckte mest hon babblade om allt möjligt.
Mitt under samtalet så frågade hon mig om jag var yr.
Jag fattade först inte och svarade bara: nej, skulle jag vara det?
Emma: Ja, jag har hållt på att snurra dig flera gånger nu.
Jag: Hur då?
Emma: Men hallå, det fattar du väll? Jag har ju snurrat telefonen.
Jag: Lilla pussgurkan (försöker hålla mig för skratt), du kan ju inte snurra mig genom telefonen.
Emma: JO DET KAN JAG VISST!
Jag: Okej, men nu får du snurra tillbaka mig, för det börjar bli lite jobbigt att stå på huvud.
Emma: Så nu är du utsnurrad igen.

Jag kände att det inte var någon idé att börja tjaffsa om att det inte går att snurra någon genom telefonen, det var liksom bara att bita ihop och låtsas som att det gick... Hihi

Min lilla flicka är så söt. Efter att jag hade fått "snurra" så började hon tjata om att jag skulle komma till henne. Tyvärr så fungerade inte det eftersom jag skulle på träning.
Jag saknar dig flickan :(

När vi pratat ett tag så sa hon helt plötsligt.
Emma: Malin, jag vet hur jag ska göra för att ditt lag ska kunna vinna över Ann-sofies lag (alltså Surte).
Jag: Hur då?
Emma: Jag hämtar en container och stänger in dem där.
Jag: Haha, okej (as garvade)

Så om Surtes damlag en dag försvinner helt spårlöst så är det bara att kontakta mig... Det är min kusin som är i farten^^

Nää, fan, nu känner jag att allt bara spårar ur... Det blir bara massa blaja skrivet...

Kanske är dags för mig att sova snart, men först hade jag tänkt att bränna ut lite musik :)
Imorgon (fast idag) är det sovmorgon. Väckarklockan ringer 6.45 :D Wiho, 1½ timme senare än jag brukar gå upp ;)

Nää, nu blir det: Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0