Lite smått och gott

Jag tänkte i det här inlägget berätta lite om gårdagen (alltså fredagen).

Under natten sov jag inte bra. Strömmen gick till och från, och regnet piskade mot fönstret. Vid halv sju ringde väckarklockan, och det var dags att gå upp.
Jag kokade gröt till halva familjen. Gott gott
För första gången på 3½ vecka så sminkade jag mig imorse. Jag har börjat fundera på varför jag sminkar mig egentligen, det är ju ändå ingen mer än jag själv som bryr mig... (eller?)
När jag dessutom stiger upp vid femtiden varje morgon så känns det bara fel att lägga på ett lager mascara. Innan jag har vaknat till liv så har ögonen runnit lite (av trötthet) och sminket är då utkletat.

Vid halv åtta så drog jag och mamma iväg till Ullared. Jag fick övingsköra och det gick jättebra.
Att hitta saker i Ullared idag var inte lätt... Halva Sverige var nog där. Sjukt mycket folk. Jag ville ha en tjock tröja, men det fanns inget. Tillslut så gick jag till barnavdelningen och hittade en as go, grå, tjock tröja. Den passade perfekt.
Annars så hittade jag lite smått och gott... Mest underkläder...
Det blev sådär lagom mycket helt enkelt :)
Träffade Helené, Britt och Carro (moster, moster och kusin) från Hälsingland där. Trevligt :)

Jag fick köra även hemvägen, och det gick också jätte bra :) Det känns som körkortet närmar sig mer och mer. 94 dagar kvar till jag fyller 18 ;)

Väl hemma så var det bara att snabbt visa resten av familjen vad jag köpt och lägga in det i mitt rum. Sedan snabbt packa ihop datorn, externa hårddisken, leta fram moppenycklarna, ta ut moppen och dra till Jenny på filmkväll.
Vi såg endast en film. Johnny, hans kompis och Anna kunde inte stanna så länge pga jobb på lördagsmorgonen. Filmen vi såg idag var "Mirrors". Jag har aldrig riktigt blivit rädd av en skräckfilm, men trots det så kändes det inte alls bekvämt att köra moppe hem. Vägen till/från Jenny är inte den roligaste. Hon bor 2 km rakt upp (då menar jag verkligen UPP) i skogen. Mottagning till/på mobilen är bara att drömma om. Det finns typ 3 hus inom 1½ km radie.
Ja, hon bor helt enkelt i skogen^^

Under filmens gång så kände jag att min näsa började rinna. Trodde först att jag bara var lite snuvig, men så var det inte. Jag blödde näseblod (för andra gången på 4 dagar). Har jag väl börjat blö näseblod så tar det aldrig slut. Det fortsätter hur länge som helst. Energin försvann mer och mer, samtidigt som jag kände mig lite svimfärdig. Jobbigt var bara förnamnet....

Allt belv bara så hastigt och lustigt när Johnny upptäckte att det var 20 minuter kvar tills bussen skulle gå från Kungälv. Helt plötsligt blev det stress för att de skulle hinna med bussen. Jag stannade kvar, ensam i Jenny's hus, för att plocka undan min dator och lite sånt.
Vid halv ett tiden så hoppade jag på min moppe för att åka hemåt. Det var mörkt, kallt (trots vinterjacka) och så regnade det. Att köra moppe efter filmen var inte så jäkla kul (att titta i bakspeglarna var bara att drömma om...), dessutom kände jag mig sådär halvbra efter näseblodet...
När jag äntligen var hemma (haha, hur lång tid kan det ta egentligen??) så ställde jag in moppen och gick sedan mot huset för att gå in... Dörren var låst och jag visste att jag hade med nyckeln, men vart jag hade lagt den var då en bra fråga...
Efter mycket letande i väskan så kom jag på att jag la den i min byxficka... Haha, nää jag var inte alls trött^^
Så in kom jag i alla fall tillslut, bättre sent än aldrig liksom ;)

Varför jag sitter framför datorn nu när klockan nästan är halv tre vet jag faktiskt inte. Att sova är något som jag behöver göra, men det finns så mycket som jag vill göra innan... Men va sjutton... Hela morgondagen är jag ledig, så då kan jag läsa bloggar, uppdatera bilddagboken osv osv...

Nu är det dags att börja stänga av datorn, för att sedan kunna sova...

Imorgon blir det sovmorgon för min del.
Godnatt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0