rubrik helvete

God kväll :)

Idag har jag inte gjort så mycket...
Kom till Volvo vid kvart i åtta.... Viktade upp en "skalle" inför ett slag som sker på torsdag. Sedan rast. Efter det gick jag till KS1 för att måla ett kamerastativ med Eric.
När det var målat så gick jag och Eric till min avdelning för att skriva lite på APU-arbetet. Vi hjälpte varandra en del. När vi hade kommit igång som bäst så ringde någon till min handledare och frågade om jag, Eric och Linus ville åka till TLE och se en frontalkrock. Självklart ville vi det.
Krocken var as cool.
Det flög delar hejvilt.

Väl tillbaka på PV så hade vi rast. Det blev en sväng till pingisrummet.
Efter det målade jag och Eric ett lager färg till på stativet. När det var klart fick vi gå hem. As gött att lämna stället redan vid 14.35.

Lite mindre kul att jag inte kommer ha något att jobba med förrän på torsdag förmiddag... SUCK!
JAg har tröttnat rejält på att inte ha något att göra. Att bara gå runt och leta efter arbetsuppgifter börjar kännas dumt...
Kanske kan få skrivit klart mitt arbete under morgondagen... Det hade ju inte varit helt fel att få klart det...

Hemma satte jag igång att baka direkt. Imorgon är det möte och det var ingen som ville baka, så jag tog på mig ansvaret att fixa något.
Bakade lite annat smått och gott dessutom.

Under kvällen har jag inte fått gjort så mycket. Hade planerat att plugga lite matte, men jag orkade inte när det var dags att börja -.-
Imorgon däremot kommer det bli plugg hela kvällen.
På torsdag kommer jag ev. vara ledig från praktiken. Har ett antal timmar att ta ut (har 3 timmar varje vecka till att skriva mitt arbete på... hittills har jag tagit ut 8 timmar... har alltså 7 timmar kvar, vilket är en hel dag)
På fredag är jag i alla fall ledig pga begravning....

Men nu har klockan blivit lite över elva och det är dags för mig att börja stänga av datorn och packa ner den i väskan...

Sorry för ett kasst inlägg, men jag orkar inte anstränga mig...

GODNATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0