Det är över :O

Dagen är snart kommen, den dagen som jag absolut inte längtat till...
Min praktik har tagit slut och det känns sådär halvbra. Jag trivdes jättebra och hade mer än gärna stannat kvar ett tag till. Kommer sakna stället, alla anställda, ja allt helt enkelt.
Trots att det inte alltid har funnits saker att göra så har det varit väldigt roligt och lärorikt. Jag har lärt mig så otroligt mycket under de senaste sex veckorna.
Vill jag så kan de fixa sommarjobb till mig där, men jag vet inte hur det blir med det. Jag tror inte att jag kommer varken orka eller vilja sommarjobba när jag endast har 5 veckors lov... Sak samma, det är långt kvar till sommaren.

Jag var trött som bara den när det var dags att gå upp imorse. Det har varit träning eller match varje dag sedan i måndags så det har blivit sena kvällar. Jag har gått och lagt mig runt två- halv tre varje natt (pga plugg). Min kropp har inte hängt med riktigt. Det har blivit förlite sömn så jag har under dagen kännt mig sliten dessutom har huvudet gjort ont.

Min arbetsdag har varit helt underbar. Fick börja jobba, programmera inför prov, direkt när jag kom. Under dagen så var jag ansvarig för att programmera, imoprtera och exportera allt.
Det har alltså funnits lite att göra... Men inte hela dagen. Jag hann med en hel del annat också, tex titta på ett vattenkrig (mellan Linus och hans handledare), surfa på internet, spela kort, vara med Eric, plugga matte, öva inför engelskatalet (som ska hållas imorgon), det var nog inte allt, men det har hunnit med lite blandade saker helt enkelt.

På sista rasten (13.30-14.00) ställde jag, Eric och Linus fram fika till alla. Det var as mycket folk i fikarummet den rasten, ryktet spred sig fort. Ordet kaka får folk att springa flera kilometer bara för att få en...
Det var väldigt uppskattat =)

Efter rasten så började jag sakta men säkert packa ihop alla mina saker (typ mattebok, engelskan osv). Vid kvart över två tyckte min handledare att jag skulle få gå hem. Jag fick säga vad jag tyckte om praktiken och de på avdelningen fick säga hur jag hade varit. Jag fick mycket beröm.
De tyckte att jag kunde stanna några veckor till så de kunde få lite fika ibland =P
Kvart i tre lämnade jag avdelningen, efter lite snack och många hejdå.

Jag har inte fattat riktigt att min praktik är slut. Tiden har gått så fort. 6 veckor har jag varit borta från skolan. Helt galet :O

Det kommer nog kännas konstigt imorgon att inte hoppa av bussen vid PV-porten. Det har blivit en vanesak nu... Imorgon kommer jag däremot bara åka förbi den hållplatsen för att åka vidare till TK-porten.

Om morgondagen hade varit för ett år sedan så hade jag suttit här framför datorn och varit svimfördig av nervositet. Efter varje praktik så ska man hålla ett engelskatal och berätta lite om vad man gjort, hur det såg ut osv.
Just nu känner jag mig inte alls nervös. Jag har lärt mig att prata inför folk (det är faktiskt ganska kul =) ) Imorgon ska jag hålla mitt engelskatal på max tre minuter. Jag känner mig jätte förberedd :)
Har övat en hel del, så mycket att jag nästan kan det utantill =P
Det kommer gå bra helt enkelt. Det är bara att gå dit och göra det.
Man kan bara få IG eller G så det är ju inte så svårt. Håller du talet så har du ett G. Lätt helt enkelt =P

Vad som händer resten av morgondagen vet jag inte riktigt. Skulle gissa på att det är någon utvärdering och lite sånt.

Men om jag inte ska vara helt död imorgon så kanske det är dags för mig att börja avsluta här. Att sova hade liksom inte varit helt fel^^

Ha en bra fredag =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0