Första praktikdagen och träning...

Igåt kväll gick det inte att somna. Jag var nervös inför dagen. Jag gick och la mig typ 23.30, men lyckades inte somna förrän klockan passerat 2...
Låg och tittade på ett mycket intressant tv-program 0.30-01.30. Det handlade om ungdomsbrottslingar. Man fick följa fyra olika personer som var inspärrade på låsta anstalter efter att ha begått olika sortes brott. Det går liksom inte att förklara, men intressant var det =)
Efter ungefär 3,5 timmars sömn var det dags att gå upp. Tro det eller ej, men jag var faktiskt ganska pigg.
Igår kväll tog jag bara fram arbetskläderna utan att prova dem... Kanske inte så smart... Imorse när jag satte på mig dem så var allt för stort! Byxorna ramlade av bara jag råkade andas ungefär... Jag fick snällt gå och leta upp mitt skärp. När jag väl hittat det så satt byxorna uppe igen =) Hihi

Jag mötte upp mina klasskamrater vid PV-porten vid 7.50. Klockan 8.10 kom min handledare och hämtade alla tre. Alla hamnade på olika ställlen. Jag håller till på Komponent.
Redan när jag blev hämtad av min handledare så började jag trivas. När jag fick träffat alla andra i "laget" så trivdes jag ännu mer. Det var ganska härligt att det inte var så mycket att göra idag. Jag kunde istället gå runt i huset och titta på alla saker, till och med "hemliga" saker. Så nu vet jag lite vad som händer i framtiden :P Men eftersom jag har tystnadsplikt så får det stanna hos mig =)

Jag fick i alla fall idag vara med och "skjuta" två gånger. Med det menas att man riggar upp och kopplar in massa givare i en bil. Sedan trycker man av och alla airbagar slås ut. Målet med våra skjutningar var att "ta död" på människorna (dockor). Mycket intressant. Imorgon väntas tre skott till. Sedan kanske det skulle bli några skott till bara för att vi skulle få leka lite ;)

Jag blev hemskickad klockan 15.12 (då deras arbetsdag slutar). Alla som jobbar i mitt lag tycker så synd om alla GTG-deltagare som måste börja jobba så tidigt (i vanliga fall 6.30) så de har bestämmt tillsammans att vi inte behöver börja förrän 7.30.
Tack vare att detta så behöver jag inte åka hemifrån förrän 5.47 imorgon (skulle åkt 5.14 annars...). As gött!
Första dagen på Krocksäkerhet var alltså kanon. Jag både tror och hoppas på att det kommer fortsätta såhär =)


För några timmar sedan var det dags för innebandyträning. Jag kände redan innan att det inte skulle gå bra. Min fot kändes konstig redan innan jag åkte dit. Det gjorde inte ont, men det typ drog konstigt där jag har haft skadorna. Jag valde att känna på uppvärmingen och några övningar, men efter 40 minuter så vågade jag inte mer. Vilade en stund för att klara köra det sista på träningen.
Att foten inte skulle kännas bra var jag ganska beredd på. Det var exakt likadant förra gången jag hade praktik. Min fot tycker alltså inte om att gå i stålhätteskor en hel dag. Imorgon ska jag hämta mina inlägg så jag ska ge det en chans. Blir det bättre med inläggen så får jag använda dem, men om det inte blir någon skillnad så får jag använda vanliga skor. Det är ju inte meningen att man ska använda något som inte känns bra för kroppen.

Hmm, nja, det kanske är dags att avrunda detta inlägg för att sedan kunna krypa i säng. Är ganska trött så det kommer nog inte vara några problem att somna....

Go natt

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack fòr designen, men jag vill gàrna ha flera bilder!! PUSSS

2008-09-16 @ 11:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0