Vilken skillnad

Gårdagen var inte min dag. Jag kände mig mest irriterad, grinig och trött. Det mesta kunde gått bättre om man säger så..
Idag däremot har allt verkligen varit kanon.
Det var inga problem alls att gå upp när väckarklockan ringde klockan 5.10 imorse. Min kropp har vant sig vid att gå upp den tiden på vardagar. Jag kände mig faktiskt riktigt pigg, trots förkylning.
I fredags gick alla hem från jobbet och var as irriterade efter att material inte kom fram. Vi stod helt enkelt still. För att pigga upp "gubbarna" på jobbet så hade jag med en burk kolakakor. Det var riktigt uppskattat. När det var dags att gå hem så var alla slut. Jag jobbar med riktiga kakmonster.
Trots att vi även idag har haft material brist så har jag inte sett negativt på det. Det finns så mycket annat att göra undertiden. Istället för att bara sitta på en stol (eller rättare sagt ett säte, Volvo du vet^^) och vänta så gick jag runt i huset och hjälpte till med lite allt möjligt. Jag fick spraya en rygg till en stol, såga hål i en annan stol, vara med och mäta lite, ja jag fick göra lite blandade saker helt enkelt. As kul :)
När materialet väl kom fram till oss så var det bara att sätta igång. Vi trodde att det bara var 2 "slag" kvar på instrumenbrädan, men när den som beställt kom och tittade så sa hon att det skulle vara 3*3 slag (tre olika punkter med varedera tre slag). Det var inte riktigt vad vi var beredda på om man säger så...
Så imorgon väntas de fyra sista slagen innan vi är klara med det provet. Ska bli härligt att slippa skiten. Vi har hållt på med det ett tag nu, och man tröttnar när man först och främst inte får material men mest på att göra samma sak hela tiden.

Dagen gick i alla fall fort. Sjukt fort. Klockan hann bli fem i halv fyra innan jag gick därifrån(slutar annars typ tre). Tiden bara rann iväg.
På väg hem så gick telefonen varm. Jag och en kompis skickade as många sms till varandra. Det är tur att det är gratis^^
När jag kom hem så fanns det inte så mycket dö tid. Jag fick fixat lite mat och sedan var det bara att byta om till träningskläder och gå till bussen.

Förkylning och onda ben stoppade inte mig från att träna, och det är jag glad över. Jag tyckte att det var en rolig träning med bra tempo.

En träning var tydligen vad min kropp behövde. Benen gör inte ont längre, kroppen känns helt enkelt bättre. Förkylningen är dock densamma, men så länge jag bara är tät i näsan så är det lugnt ;)

Att det ska vara så svårt att komma på en avslutning på inlägget... Jag har suttit i nästan 40 minuter utan att komma på något bra...
Kanske bara ska avsluta det med: Go´natt.
Ja, så får det bli...

Go´natt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0