17,5 timmars sömn

Eehhmm...

Det är helt otroligt vad det tar på krafterna att gå i skolan. Jag var helt slut när jag satte mig på bussen från Torslanda igår.
Lyckades ändå hålla mig vaken till Nils ericsson där jag bytte buss... Jag minns att vi kom både till hjalmar och till motorvägen, sedan somnade jag. 30 minuter senare vaknade jag av att jag nästan var hemma.

Väl hemma tog jag mig en nybakad kanellbulle och satte mig i soffan för att koppla av lite.
Vid kvart över sex kände jag mig väldigt trött, så trött att jag bara ville sova... Sova blev det, men kanske lite längre än jag planerat... En film sattes igång, men jag hann knappt se den börja innan mina ögon stängdes... Vaknade till några gånger, tex när mamma öppnade min dörr och när brorsan tog hem massa kompisar, men inte gjorde det att jag ville lämna min säng... nej nej, jag låg väldigt bra under min varma filt.
När klockan blivit halv ett (på natten) vaknade jag igen. Då skrev jag ett kort inlägg här, borstade tänderna och sedan gick jag och la mig igen. Jag lyckades nog vara vaken i typ 2 minuter innan jag sov igen. 
Klockan tolv i morse vaknade jag upp igen. Då kände jag att det kanske var dags att gå upp även om det tog emot. Att sova lite till hade nog inte varit några problem, haha.
Jag valde ändå att lämna sägen, 17,5 timmars sömn räckte för min del.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt ännu. En sak som jag måste fixa är mitt rum, har fortfarande inte packat upp alla mina saker från tiden som katt/husvakt.
Dessutom måste jag faktiskt tvätta mitt örngott, sminket tvättades inte bort igår/natt så min kudde är full av mascara, puder och lite foundation.



Min underbara kompis Carolina har börjat blogga. Nu behöver jag inte känna mig ensam om att "inte ha något liv" (ett annat ord för att blogga... haha)


(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Nu ska jag påbörja städningen av mitt rum.
Ha en bra dag.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0