Omotiverad

Det är helt otroligt vad jag känner mig omotiverad till att plugga. Det är jobbigt att lägga krafter på skolan när många av mina kompisar har lov. Att varje dag få massa förfrågningar om vi kan hitta på något gör det extra jobbigt. Jag vill också ha lov. Hur underbart är det inte att kunna ta en sovmorgon och sedan åka till någon polare. Jag saknar det sjukt mycket.
Att innebandyn slutat gör saken lite bättre. Nu är jag ledig varje helg och kan då passa på att träffa alla kompisar. Fast okej, vill man träffa mig så är det nog bäst att boka in en dag. Det är lite fullt i planeringen just nu. Haha


Skoldagen har varit riktigt slapp, så slapp att jag nog kunnat lärt mig lika mycket genom att vara hemma och inte göra någonting. Ehhm okej kanske inte riktigt, men nästan.
Matte och elektronik är vad jag sysslat med idag.
Matten skrev jag lite om tidigare... men för att förtydliga lite vad jag gjorde så kommer här en bild...


På bilden kan man se både dator, ena mobilen, sminket, miniräknaren och matteboken.

Det jag gjorde på lektionen var i alla fall att sminka mig, leka på datorn, smsa och jobba några få tal i matten. Det blev inte så mycket gjort, men trots det så ligger jag fortfarande före i planeringen. Hur det blivit så förstsår jag inte riktigt. Jaja, sak samma. Huvudsaken är ju att det som ska göras blir gjort.

Sista lektionen var elektronik. Som alla andra elektroniklektioner blev det en hel del rast. Jag räknade ihop allt och kom fram till att det sammanlagt blev 1h och 40 minuter... Värsta gött
Vi gjorde dessutom inte så mycket på lektionen. Det blev mest lite programmering av en enchipsdator.
Det var inte alls jobbigt, men allt tog tid för materialet strulade.
Bara för att allt strulade så mycket fick vi gå hem 30 minuter tididare. Värsta gött!

Som vanligt var det massa köer på motorvägen... Idag tog det riktigt lång tid att komma hem. 25 minuter senare än vanligt gick jag i alla fall innanför dörren här hemma.

Mina planer för kvällen var att träna, men jag kom fram till att det inte var någon bra idé. Huvudet gjorde ont och hade jag då gått ut och cyklat så skulle jag inte suttit här nu. Tränar jag med min huvudvärk så blir det bara 10 gånger värre. Det fick helt enkelt bli en vilodag idag. Självklart kommer det inte bli någon vila för foten! Den ska allt få sig en omgång träning om en stund.

Jao, imorgon då... Det är onsdag och jag är inte alls taggad att gå till skolan. Det finns väl vissa anledningar... En är engelskan. Jag ska till imorgon ha läst en bok. Det kanske inte låter så jobbigt, men om jag säger att jag inte börjat läsa den så kanske du förstår hur jag känner mig just nu. Stressad är bara förnamnet! Jag kommer få stanna uppe en bra stund inatt för att plöjja igenom boken. Det känns mindre lockande!
Imorgon har jag dessutom tyskaredovisning, men här verkar det bli ganska gött ändå. Ellinor är sjuk så jag kommer inte kunna redovisa den. Itsället får det ske nästa vecka. Eller vänta lite, nästa vecka har jag ingen tyska, veckan efter det har vi nationelltprov, veckan efter provet är jag i Österrike... Okej redovisningen får ske om 4 veckor. Jag tror seriöst att läraren har glömt av det då. Hennes minne är inte så bra.
Har jag tur så slipper jag alltså redovisningen. Gött gött =)

Jag funderar lite på om det är dags att avsluta här snart och börja läsa boken istället. Egenligen finns det ingen energi till det, men jag måste. Suck!

Ha det bra.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0