Slapp dag

Den här dagen går att beskriva med ett ord: SLAPP
Dagen har verkligen varit slapp! Det är inte alla dagar man gåt till skolan och endast halva klassen kommer dit... Första lektionen var slutprov. Jag skrev mitt på drygt två timmar. Det gick väldigt bra =)
Efter provet blev det en del dator fram tills lunchen vid elva.
Eftersom jag fortfarande har problem med halsen (har jag skrivit detta tidigare?) så fick det endast bli en spättafilé till lunch. Det är inte så lätt att äta när det gör as ont. Jag tycker nästan att det borde ha hänt något på en vecka... men min kropp vill plåga mig lite till. Jag känner att det blir lite värre hela tiden. Mandlarna är svullna och gör väldigt ont. Det börjar bli lite jobbigt "/.

Efter maten tog jag mig en tupplur. Att lägga ner huvudet på bänken är farligt... Dock så blev det bara 40 minuters sömn innan det var dags för lektion...
Jag trodde faktiskt att några fler klasskamrater skulle komma till den andra lektionen, men ack så fel jag hade. Vi var endast 16 (av 32) denna gång också. Snacka om gött. Jag har aldrig fått sån arbetsro som jag fick idag. Skönt! Jag fick gjort mycket, så mycket att jag faktiskt var klar ungefär en och en halv timma innan skolan slutade. Självklart sa jag ingenting till läraren, att få massa extra uppgifter hade ju bara varit jobbigt ;)
Jag satt istället framför datorn och gjorde allt förutom att plugga... haha
Vi slutade lite tidigare idag...

Det är väl vad som hänt idag.

Imorgon är det ehhmmm onsdag (fick tänka efter) och jag går i skolan 8.00-16.30, som vanligt helt enkelt.

Dags att göra lite rehab...
Tjoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0