Sol, värme och lite annat

Asså, jag har haft en underbar dag. Det är bara bra saker som hänt.
Imorse började allt med att min väckarklocka ringde klockan 6.00, jag var trött och ställde om den till 6.15 =). Gick sedan upp, duschade, satte på mig kläder, gav Morris mat och vatten, sminkade mig, packade skolväskan, stängde av datorn och gick sedan ut till bilen. Kan tillägga att detta endast tog 13 minuter =P
I skolan var allt kanon. Första lektionen var konstruktion. Jag hade lite ångest eftersom jag struntade i att göra alla uppgifter till dagens lektion.... Men när lektionen väl drog igång vände allt. Jag jobbade i kapp hur myckte som helst, nu ligger jag bara 18 uppgifter efter. Det fixar jag till nästa vecka =)
Lunchen var lång, 2,5 timmar. Jag och Carro drog och åt snabbt för att kunna gå tillbaka till sofforna och sova. Så mycket sömn blev det dock inte för mig. Jag och några andra klasskamrater hjälptes åt att skriva laborationsrapporten i kemi som ska in i morgon. Det gick riktigt bra, ska bara finjustera den lite.
En timma och 40 minuter fick jag tillslut sova.


Det var väldigt härligt, precis vad jag behövde.

Sista lektionen var tyska, en av de värsta lektionerna på hela veckan... Idag var det däremot väldigt gött. Klassen fick en uppgift som skulle lösas (redovisning sker nästa vecka) Läraren sa till oss att komma tillbaka två timmar senare. Vad tror du vi gjorde?? Jo, vi lämnade klassrummet och gick ut och la oss på Piren. Underbart med massa sol ;)

 

Både jag och Ellinor lyckades somna till en stund (typ 50 minuter). Väldigt gött. Jag fick faktiskt lite färg på kroppen =)
Någon tyskauppgift löste vi dock inte... Men orka göra det när man kan sola... Haha. Vi fixar det på måndag istället :P

Efter skolan åkte jag direkt till mormor och morfar för att fira morfars födelsedag. Jag kom fram vid kvart i sex. Då satt alla andra redan och åt smörgåstårta... Jag fick träffat en del av släkten (det saknades några kusiner och kusinbarn...). Allt var verkligen kanon och morfar verkade vara nöjd =)

Vid åtta-tiden kom jag hem till Ödsmål... Då började jag med att packa ihop lite saker. Jag har nämligen sjukt mycket saker här. Det känns lite onödigt att ha så mycket när jag snart ska flytta hem igen...

  
Lite skillnad på mina klädhögar eller? Fick packat ner hur mycket som helst...

  
Lite skolsaker fick jag också packat ner...

  
"Sminkhyllan" krympte lite också =)

Det som får följa med mig hem till mitt rum imorgon är detta:



Jadu... Nu har jag inte så mycket mer att säga. Ska snart ta mig en dusch, tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan är det förmodligen god natt för mig... om inte jag får för mig att chatta med någon... Haha
Imorgon har jag sovmorgon. Ska befinna mig på Världskulturmuseet klockan 8.45, så underbart. Försök inte nå mig innan sju för då sover jag :P

Som avslutning så måste jag säga ännu en gång att dagen har varit underbar. Sjukt underbar. Sommarkänslorna kom när jag idag kunde gå i kjol och t-shirt. 


Sol och värme är inget jag tackar nej till ;)
 
Så... nu har jag uppdaterat bloggen med en jädra massa onödiga bilder... men va fan, alla klagar ju på att jag lägger upp för få kort här... Haha

Just de... Min personliga sponsor är nu fixad =)
Lennart kom fram till mig idag, på morfars kalas, och frågade om han fick hänga kvar på ryggen iår också. Jag fattade först ingenting. När han sedan frågade om han fortfarande fick sponsra mig så fattade jag. Klart att han får sponsra liksom. Det kändes faktiskt lite konstigt att han frågade mig om det fortfarande gick att sponsra. Brukar det inte vara så att personen som blir sponsrad frågar om sponsoren vill hänga kvar ett år till?
Men sak samma. Jag är glad att han vill sponsra mig i alla fall. Nu har jag bidragit med något till mitt innebandylag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0