Måndag igen

Första dagen denna vecka är snart slut...
Jag har inte gjort så mycket speciellt idag. Dagen har varit som alla andra vardagar, dvs skola.

Imorse tyckte jag att vädret såg ganska bra ut, solen sken och jag trodde självklart att det var varmt ute... Kjol, t-shirt, vårskor och vårjackan åkte på. Gaah, det är något jag inte gör om på ett tag. Höll på att förfrysa. Det var ju svinkallt!


Solen sken i alla fall när jag väntade på bussen =)

Till skolan kom jag vi kvart över tio. Jag och Adam satte igång med laborationrapporten. Det tog väl ungefär 2 minuter att göra klart den. När jag skickat in den hade jag rast fram till tolv då jag och Ellinor hade tänkt göra tyskan...

Jao, det blev väldigt mycket surfande och lekande på datorn. När Ellinor väl kom så upptäckte vi att ingen av oss hade pappret med uppgiften. LYCKAT! Vi får skjuta upp det till på onsdag istället. Typ panikplugga innan lektionen.

Min enda lektion för dagen var Produktionsutrustning (programmering). Idag var det dags att byta grupper. Jag hamnade på roboten. Allt började jättebra. Det var först upprop och sedan fick vi som skulle ha robotprogrammering rast i en och en halv timma. Värsta gött. Jag fick mig en go tupplur i sofforna i uppehållsrummet :P

Klockan tre var det dags at dra igång lektionen igen. Genomgång på 45 minuter och sedan fanns det bara 45 minuter kvar att plugga på. Det blev inte så jättemycket gjort helt enkelt. Vi hann i alla fall klart den första delen som skulle göras.
Halv fem lämnade jag skolan för att åka hem.

Kvart över sex öppnade jag ytterdörren här hemma. Jag hade redan mina planer för kvällen: Träna och slappa.
Det blev ett snabbt ombyte till träningskläder och sedan åkte cykeln fram. Det blev en go runda på 1,2 mil. Tillbaka hemma fortsatte jag med lite styrketräning. Värsta gött
Dessutom fick jag gjort mycket rehab med foten. Det känns lite positivt nu =)

Efter min träning har det inte hänt så mycket. Jag har mest suttit framför tv och surfat på datorn. Ja jag vet att det låter knepigt, men jag tittar inte på tv den är bara igång. Min dator är lätt mycket roligare.

Jao, det här är väl vad som hänt mig idag.
Imorgon är det tisdag och dags för skola igen. Det är dock kort dag (8.00-15.30) så det är lite gött. På onsdag ska en engelskabok redovisas, vad jag måste göra imorgon är att börja läsa den. Kanske lite sent, men bättre sent än aldrig ;)
 haha

Nu ska sminket tvättas bort innan jag ska göra mig klar för att sova.

Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0