20 April

Tjena eller :O Det är ju värsta varmt i mitt rum. Så varm att jag funderar på att öppna fönstret en stund. Jag förstår inte hur det kommer sig att det är varmt i mitt rum just nu, jag och datorn har ju legat i soffan i vardagsrummet de senaste tre timmarna... Sak samma, varmt är det i alla fall.

Dagen har snart tagit slut, eller har den verkligen det? Ska jag verkligen sova snart??
Jag har i alla fall haft en mycket lång dag. Jag sov endast 2 timmar inatt. Jag hatar att vakna och inte kunna somna om. Klockan 5.20 skulle min väckarklocka ringa, men jag vaknade redan klockan 4.50... självklart kunde jag inte somna om då heller. SUCK!
Jag valde att göra lite nytta genom att plugga en stund. Att lämna sängen ville jag inte göra... Tiden rann iväg och jag lämnade hemmet redan 5.50 för att ta bussen som gick vid 6-tiden... Anledningen till att jag fick åka så vråltidigt idag var för att jag skulle till sjukan och göra skallröntgen.
Det kändes nästan lite onödigt att jag släpat mig upp så tidigt när röntgen bara tog 2 minuter... Tänk vad gött det hade varit med en sovmorgon... Jag började liksom skolan klockan 13.10, så jag skulle kunnat gå upp vid elva... Suck...

jaja, i skolan var jag vid nio-tiden. Det första jag gjorde var att gå till uppehållsrummet, packa upp min dator och lägga mig på en soffa. Det tog inte många minuter innan jag somnade :P Några gånger vaknade jag till, tex när folk tände alla lampor (som jag hade släckt) och när musik på högsta volymen sattes igång. Att somna om var däremot inga problem. Tiden tickade på och helt plötsligt ringde min väckarklocka... 13.00 blinkade det. Gaah, 10 minuter kvar till lektionen började och jag hade inte ätit. Lyckat!
Lektionen blev väldigt chill. Jag och Adam fick provkört robotprogrammet... När allt stämde så fick vi göra vad vi ville. Båda två drog direkt till uppehållsrummet för att sova lite.
Den här gången blev det endast 2 timmars sömn... men det är bättre än inget alls.

Kvart över fyra lämnade jag skolan. Magen kurrade och jag höll på att dö av hunger. Hemma slängde jag i mig mat snabbt. Det var underbart! =)

Resten av kvällen har jag spenderat framför tv:n. Det har varit en slapp kväll. Det finns inte så mycket att göra i skolan, så jag har ganska mycket ledig tid efter skolan.

Imorgon är det tisdag och jag har faktiskt tre stycken lektioner, det är inte ofta det händer...
Först är det matte sedan gymmet (idrott) och sist elektronik. Det kommer bli riktigt slappt.
Efter skolan vet jag inte vad som händer....

Nu är det dags för mig att leta fram skolsakerna som behövs imorgon, ibland är det inte alls bra att städa... haha

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0