Allt är som vanligt i klassen Tesla =)

Hej =)

Klassen börjar nu komma i ordning lite smått. Svenskalektionen pågår för full, men klassen gör inte ett dugg. Det är som det ska vara helt enkelt. Eller ja, så här kanske det inte ska vara men det blir alltid så ändå. Min klass, Tesla, är expert på att sitta inne på facebook, msn, forum osv under lektionstid.

Läraren gav oss en uppgift som skulle lösas i grupper.. sedan gick hon iväg. Det är absolut inte konstigt att klassen just nu sitter och gör allt förutom uppgiften, den ska ju liksom redovisas om 2 veckor. Det är ju chill på det ;)

Om några få minuter (klockan 11.20) är det dags för lunch och det kommer inte bli helt fel. Jag är ganska så hungrig. Efter maten ska jag, Carro och Adam faktiskt plugga! Vi ska lägga mycket av rasten till UF grejen. Eventuellt kommer vi även stanna kvar i skolan också. Vi gör allt för att slippa behöva gå hit imorgon bitti. Att ha sovmorgon är ju inte helt fel ;)
I och för sig är det ju faktiskt eget ansvar, så det är ingen som tvingar oss att gå hit till lektionen imorgon även om vi inte jobbar idag... men det kommer bli synd om oss om vi dissar 3 timmars pluggande.

Jag känner att jag bara sitter här och skriver för att få tiden att gå. Kanske jag ska hitta på något annat istället... Typ chatta på msn eller nått ;) Plugga svenska kommer jag inte göra i alla fall :P Hihi, buwsigt (oj, fjortisspråk där^^)

Ha en trevligt torsdag.
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0