Tisdag

Dagens planer var att ta bussen till skolan, men de där sprack ganska fort.
Jag var super-duper-megatrött när väckarklockan ringde. Att gå upp var inte alls lätt. Jag låg kvar i sängen lite för länge, vilket medförde att jag aldrig skulle hunnit till bussen även om jag hade sprungit. Det fick helt enkelt bli bilen till skolan idag också :) Latmasken Malin här... ;)

Skoldagen var stundtals riktigt jobbig! På mitt schema stod det 7 timmar matte E. Det var kursstart, vilket INTE innebar en liten mjukstart! Nej nej, på GTG kör man på i förhögt tempo redan från början. 
Till att börja med var det en genomgång på en timme. Att sitta still på en hård trästol var inte alls mysigt. Jag tycker inte alls om Polhems lokaler.
Efter genomgången var det dags att jobba. Jag och Carro satte igång direkt och jobbade faktiskt effektivt resten av lektionen. De drygt tre timmarna gick faktiskt ganska fort, lite för fort! Vi hann inte riktigt med alla talen som skulle vara klara, men ingen av oss kände någon direkt panik över det.

Efter lunchen var det återigen dags för en mattelektion. Den här gången var vi som tur var i våra egna lokaler. Det betyder lite goare stolar och mycket bättre luft (trots att den är långt ifrån bra!)
En och en halv timmes genomgång blev det innan huvudet hade fått sin omgång. Efter det var det bara att sätta igång att lösa alla talen.
Klockan tickade på och vi jobbade mycket effektivt!
Strax efter tre var det dags att sluta för dagen. Jag var inte klar med alla talen som skulle vara klara, så jag valde faktiskt att stanna kvar i skolan för att räkna lite till. Även min älskade vän Carro stannade kvar. Det var gött att ha lite sällskap.

Vi jobbade snabbt och tillslut ströks det sista talet över på planerningen. Vi var klara och kunde åka hem! GÖTT!!!

På vägen var det köer, segt!

Väl hemma blev det till att byta om och åka till träningen. Någon mat hann jag inte få i mig, men jag löste det ändå genom att käka lite under teoripasset.

Träningen idag gick mycket bättre än gårdagen. Jag hade knaprat huvudvärkstabletter för att bli av med huvudvärken som plågade mig...
Kroppen kändes hel idag, och för jag tränade faktiskt utan mitt handledsskydd. Kanske handleden är påväg åt rätt håll :)

Fokus på träningen idag var anfallsspel. Det gick mycket bättre än igår, men det finns fortfarande en del att finslipa på.
Påväg hem från träningen hade jag ett trevligt samtal i min mobil. Att prata med vänner är underbart :)

Väl hemma blev det först lite dator, sedan en go dusch och efter det lite mer dator. Och dator är väl det ordet som beskriver min kväll bäst. Jag sitter fortfarande här framför och underhåller mig. Webbkameran går varm. Det finns alltid nya saker att upptäckta :P

En nytagen bild =)


Här är jag sittandes på min säng med datorn i knät. Koncentrerad måste man vara! Hihi
Det är väl ungefär såhär jag ser ut på kvällarna.


Imorgon är det en ny dag och jag ser på mitt schema att den inte kommer bli lika seg som dagen...
Först är det dags för Företagsekonomi på förmiddagen (8.00-11.20). Efter det är det dags för lite lunch.
Eftermiddagen (12.10-15.30) kommer spenderas tillsammans med min UF-grupp (Ung företagsverksamhet) bestående av mig, Carro och Adam.
Vi ska spåna lite på vårt UF företag som ska startas upp ganska snart.

Efter skolan är det dags för mig att bege mig till fel sida älven, dvs Ale-sidan för att fira mitt kusinbarn som fyller 1 år.

Ganska snart ska jag nog faktiskt gå och lägga mig. Tröttheten börjar komma lite smått, så varför inte passa på at försöka sova då...?


Jag önskar dig en bra och trevlig onsdag.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0