Helgen

God kväll =)

Jag har haft en sjukt underbar helg, det kommer inte gå att återberätta den men jag tänkte göra ett litet försök ändå.

Fredag kväll hade jag tänkt gå och lägga mig lite tidigare än normalt, men självklart blev det inte så. Jag fastnade i en chatt och tiden bara rann iväg. När klockan blivit halv fem bestämde jag mig för att säga hej då till alla och istället gå och lägga mig.

Lördagen startade på riktigt vid kvart i två. Jag hade vaknat några gånger tidigare av sms, men jag var för trött för att gå upp då.
Jag påbörjade förberedelserna inför kvällens kräftskiva. Vid runt halv tre-tiden befann jag mig hemma hos mamma och pappa för att invänta att tiden skulle gå så att jag kunde dra iväg.
Min kompis skulle egentligen följa med på kräftskivan, men hon bangade en och en halv timme innan vi skulle vara där. Besviken!!
Jag påbörjade min kamp mot att hitta någon annan som ville följa med... det gick åt helvete! Det var ingen som kunde och jag tänkte ringa och jag blev sjukt otaggad på att åka iväg själv.
Mitt humör var inte alls på topp och kvällen kändes förstörd!

Tillslut, efter mycket om och men, valde jag att åka till kräftskivan ensam... Och det var ett utav de bättre besluten jag tagit i mitt liv. Jag hade as kul. Det går inte att beskriva!
Några bilder från kvällen/natten:

  

  

  



Jag kom hem framåt tre-tiden, lite lagom full och glad. Kräftskivan blev helt underbar! Tack Sofia

Natten tillbringade jag i min säng i mitt rum. Det kändes konstigt att sova hemma, jag har ju liksom inte gjort det på nästan exakt en månad (!). Min säng kändes väldigt liten, det märks att jag sovit i en dubbelsäng ett tag.
Att somna var lite små problematiskt. Jag saknade min dator väldigt mycket. Jag saknade att kunna skriva här, att läsa bloggar, chatta osv... Min kväll (eller natt kanske man ska säga) blev inte som den brukade. Jag rubbade mina rutiner.

Efter lite tvtittande stängdes mina ögon.
Natten blev kort men väldigt go.

Redan vid elva vaknade jag av mig själv (!).

Jag stannade hemma hos min familj. Jag passade på att umgås med dem när hela familjen för en gång skull var hemma samtidigt.
Klockan hann nästan bli tre innan jag valde att åka hem till mig. Jag fjäskade lite med brorsan så han följde med och fick sedan cykla hem på min cykel. Som tack för hjälpen fick han två muffins. Det är billigt att anlita brorsan :P

Jag var trött och orkade verkligen inte göra någonting. Min dator hämtades nere vid sängen och sedan gick jag och satte mig i soffan. Det tog inte lång tid innan jag somnade.
Strax efter fyra vaknade jag av att brorsan ringde...
Min kusin hans sambo och mitt kusinbarn skulle komma över en sväng någon timme senare.
Jag blev glad att brorsan ringde och sa det, trots att jag blev väckt.

Jag kände mig inte riktigt redo för att åka hem precis då, utan jag ställde alarmet på mobilen och sov en stund till.
Klockan halv sex befann jag mig återigen hemma hos mina familj. Det blev lite tjöt och skratt innan kusinen kom.

Vid nio-tiden åkte jag hem igen. Sedan jag kom hit har jag mest suttit i soffan med datorn bredvid mig. Det har blivit en kombination av dator och tv tittande. En riktigt go kväll!

För en liten stund sedan trodde jag att kattluckan skulle flyga åt skogen. eller i alla fall till andra sidan rummet.
Morris och en annan katt (?) hade ett lite bråk utanför och helt plötsligt kom han inflygande genom luckan. Den andra katten (jag gissar på att det var en katt) försökte också komma in, men det gick inte så bra i och med att han inte hade magnetsak på sitt halsband.
Det blev helt enkelt ett pang i luckan!

Morris var helt galen här inne. Han stod och fräste i luckan, gick på soffan för att titta ut genom fönstret. Det tog nästan en timme innan han gick ut igen.
Så här har jag aldrig sett han tidigare!

Den här kvällen börjar lida mot sitt slut. Jag är trött och tänkte faktiskt gå och lägga mig ganska snart.

Imorgon är det måndag och det betyder inte bara ny vecka utan även att innebandyn drar igång. Som jag har längtat efter det. Jag längtar redan till jag beträder planen, det var ju faktiskt ett tag sedan.
Nedräkningen har börjat lite smått!

Det här var nog allt för mig idag.
Nu är det dags att försöka avrunda dagen så att jag kommer i säng fort.

God natt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0