Home sweet home

Hemma igen...

Min tid som katt- och husvakt är nu över. En månad har jag varit fri från allt. Dagarna har faktiskt gått fort, men det beror nog mest på att jag har jobbat. Hade jag inte jobbat så skulle det nog ha blivit en riktigt tråkig tid.
Den här månaden som jag inte varit hemma har varit väldigt lärorik för mig. Jag har ännu en gång fått känna på vuxenlivet och hur det är att ta hand om mig själv och ett hushåll. Jag måste faktiskt erkänna att det har gått bra med att ta hand om hushållet, men att ta hand om mig själv har la varit lite halv bra. Det finns saker som jag kunde gjort bättre osv. Men jag tar med mig allt positivt från månaden som varit.


Idag har det varit en såndär seg och jobbig dag. En dag som jag helst av allt skulle vilja spendera i sängen framför en bra film. Min kropp har varit totalt slut. Helt kaputt.
När klockan ringde imorse vid halv sju trodde jag att det var ett skämt. Vaddå, ringa nu när klockan är mitt i natten? Att gå upp då var riktigt tungt. När jag ungefär en halv timme senare åkte till jobbet så kändes det lite bättre, men min kropp var fortfarande helt slut.

Jobbdagen gick fort och det är jag glad över. Det var ganska lugnt och jag kände inte av den där stressen som jag gjort ett antal gånger tidigare. Det var alltså en helt okej dag att jobba.

Efter jobbet blev det en stund i Kungälv med min älskade dator (självklart med mobilt bredband!). Jag slösade bort två timmar innan jag drog mig upp till Munkegärdehallen där det var dags för säsongens andra träning.
Benen kändes möra och stumma, men trots det kämpade jag på ganska bra. Det var en lite lugnare träning med terio och praktik till det. Kanske inte så jätteroligt då, men ack så lärorikt!

Några kort från träningen (eller teorin kanske jag ska säga... )
(Klicka för större bild)
     

  

Efter att ha pumpat slut på den lilla energin som fanns kvar i min mycket trötta kropp begav jag mig hemåt. Det blev en snabb sväng hemma innan jag åkte till Greta och Johan för att lämna nyckeln.

Väl hemma igen blev det tjöt med mami och papi, samt lite gnäll på lillebrorsan som ätit upp kladdkakor! Ja, jag måste väl erkänna att det inte var så mycket att gnälla för egentligen men jag var mega trött. Nu i efterhand har jag förlåtit honom (trots att han inte vet om det). Inte kan man gnälla på någon i sin familj. De är ju trots allt de bästa personerna som finns.
Den senaste timmen har jag hållt på att packa upp alla mina saker. Det är sjukt vad jag har samlat på mig saker under tiden jag varit borta. Helt klar är jag inte ännu, men det är bara lite småsaker som ska till sin rätta plats. Tyvärr är jag helt slut nu och väljer därför att avklara resten i morgon. Tror nog att det max tar 10 minuter att fixa, men idag finns inte energin till det.

Imorgon är det en ny dag, en dag som jag inte alls tycker om! Det är min sista dag på sommarlovet och alltså dagen innan skolan börjar. Att skolan startar är inget jag tycker om alls. Min hjärna är fortfarande på sommarlov och det kommer den vara ett tag till.
Visst finns det positiva saker med att skolan börjar också... Man får träffa kompisarna varje dag, lära sig något nytt (förhoppningsvis!) och även räkna ner dagarna till studenten. Okej nedräkningen kommer inte börja ännu, men för var dag som går så blir det en dag mindre till den stora dagen.

Imorgon fyller även min kompis Adam 18 år. Det ska firas med lite dricka, mat och sånt. Jag har dock valt att vara nykter och köra bil. På torsdag kommer alltså jag, Carro och Adam åka bil till skolan.
Att jag skulle dricka och komma till skolan bakfull (eller till och med full) känns inte så lyckat... Speciellt inte när det är första dagen liksom...
Men va sjutton, man kan ha jäkligt kul utan alkohol =)


Inatt funderar jag seriöst på att stänga av mina mobiler, orkar liksom inte bli väckt imorgon av ett sms. Jag vill och behöver en go sovmorgon.

Det här var nog allt för mig idag.
Snart är det dags att gå och sova i MIN säng. Bara det känns konstigt.

Kram och god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0