Konstant trött!

Konstant trötthet är något jag lider av just nu...

God kväll =)

Hoppas att allt är bra med dig. Med mig är det helt okej, är tröttare än tröttast men annars är allt kanon.
Efter en lång och go natt vaknade jag imorse upp och var tröttare än innan jag gick och la mig igårkväll. Hur kommer det sig?
Till skolan idag fick det bli bilen, jag visste redan innan att dagen skulle bli lite anorlunda och att åka buss då är sååå segt.
Trots hög och underbar musik i bilen lyckades inte min kropp piggna till ett skit. Det var en trött Malin som kom till skolan. Adam och Carro mötte upp mig vid ingången och tillsammans gick vi till uppehållsrummet för att jobba lite på vårt uf-företag. Att dagen skulle starta med världes skrattanfall hade ingen av oss tänkt oss, men det var svårt att hålla tyst när man möttes av den här lappen...



Någon hade finslipat lappen på projektorduken och bytt ut L:et mot ett K.

Ja, ett gott skratt förlänger livet och detta gjorde allt att jag kommer leva ett bra tag till ;)

Jobbet med UF gick ganska bra, i alla fall i drygt en timme. Vi kunde inte göra mycket mer i och med att vi imorgon ska ha en genomgång på lite saker. Vi fick helt enkelt avsluta dagen strax innan halv tio, men inte klagade vi på det ;)

Nu kan man säkert tro att jag åkte hem efter detta, men det gjorde jag inte alls. Istället stannade jag kvar i skolan och tjötade med Carro och Adam. Jag passade även på att träffa Österrikarna som kommit till skolan. Det fanns allt ett par bekanta ansikten där =)

Strax efter halv elva valde jag att lämna skolan för att åka hem. Min kropp var helt slut och det första jag gjorde när jag kom hem (efter att jag väckt datorn) var att gå och lägga mig.
Det tog inte lång tid innan jag somnade.

4,5 timmar senare var det tydligen dags att vakna till liv igen. Jag gick runt en stund i huset, pratade med min familj och kollade lite mail innan min kropp gav mig signaler på att det var dags för en liten tupplur igen. 45 minuter hann jag vara vaken mellan mina tupplurar.
Halv sju var det dags att vakna och byta om till träningskläder. Jag var fortfarande tröttare än tröttast, men trots det valde jag att dra mig till träningen.
Nu i efterhand så känner jag att det var lite slöseri med tiden. Jag orkade inte träna speciellt mycket. Benen ville inte bära mig och huvudet kändes tugnt. Att kliva av träningen kändes helt rätt. Självklart hade jag helst av allt varit med på planen, men jag ville inte förstöra för alla andra som var träningssugna.

Nu har jag hunnit vara hemma i nästan två timmar och under den tiden har jag sovit i drygt en timme. Jag är fortfarande trött och ska gå och lägga mig när detta inlägget är klart.


Vad är det min kropp vill säga mig? Varför går jag runt och är trött hela tiden? Jag blir galen på detta!

Imorgon ska jag ta bussen till skolan. Att köra bil varje dag kostar lite pengar... På schemat står i alla fall matte och företag och produktutveckling.
Jag hoppas att det är en pigg Malin som vaknar upp i morgon vid halv sju när väckarklockan ringer.

Nu är det dags att sova igen.
God natt


Kommentarer
Postat av: G.

Du har en helt förvrängd dygnsrytm ju! Det behöver man inte vara Einstein för att räkna ut Malin!



Gå och lägg dig samma tid och gå upp samma tid i 2 veckor så ska du se att det rättar till sig! ...fast då får du heller inte sova något på dan!! It's a nono!!



Är skitjobbigt att vända det rätt igen men sååå värt det!

2009-08-18 @ 18:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0