Hjärnan är överhettad...

Min hjärna är överhettad!

God kväll mina bloggläsare.

Jag skrev igår om att denna dag skulle gå till skolarbeten, speciellt matten... Och jag kan glatt berätta att jag pluggat hur mycket som helst under dagen. Sju timmar har jag spenderat vid mitt skrivbord. Pennan har gått varm samtidigt som jag plöjt igenom mattetalen. Tiden har gått riktigt fort, lite för fort tycker jag allt. Jag har inte pluggat klart all matte ännu, men imorgon eftermiddag blir det lite mera räkning. Som tur är har jag bara 44 tal kvar innan jag räknat om alla uppgifterna (i hela kursen!). När de är gjorda borde jag kunna kursen!

Svenskan har jag inte orkat börja med. Varför är det så lätt att skjuta upp saker som är lite mindre roliga?
Någon gång innan torsdag får det bli panikplugg på alla epoker för att få in lite i huvudet innan provet skrivs. Jag struntar i om jag bara kommer ihåg det i någon dag, för jag lovar att jag aldrig i hela mitt liv kommer ha användning av tex vad som var vanligast att man skrev om under Romantiken.
Det känns ganska så meningslöst att kunna om du frågar mig, men det ingår la i kursplanen eller nått sånt...


Om en liten stund ska jag gå och lägga mig och titta på en film, Bröllopsduellen. Jag började på den filmen igår, men Malin-syndromet kom in i bilden vilket gjorde att jag inte hann se många minuter innan jag somnade.
Jag hoppas på att syndromet uppkommer även denna kväll. Imorgon måste jag gå upp typ mitt i natten! Det är dags för match och samlingen är klockan 10.00 i Idrottshallen. Det kommer bli tufft att gå upp tidigt, men jag ska allt lyckas även om det kommer krävas en svinkall dusch för att vakna till liv.


Jag avslutar detta inlägg med att lägga upp en bild på dagens mat som jag fixade till älskade familjen :)


Ugnsbakad potatis med kyckling- och curryröra
Det var riktigt smarrigt.

Tack för mig.
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0