Jag är tillbaka... haha

Okej, jag kan inte hålla mig. Det får allt bli ett inlägg här i alla fall.
Min kropp är fylld av smärtstillande tabletter och jag känner mig seriöst helt drogad.

Idag har jag både hunnit med att jobba, spela match, sovit lite och suttit framför datorn.

Att det var lördag idag var något som kändes i min kropp när det var dags att gå upp imorse. Det var lite småsegt, men jag lyckades vakna till liv efter en kall dusch... Strax efter sju drog jag iväg till jobbet för att jobba några timmar.
De första timmarna var sjukt tråkiga. Det fanns liksom inte så mycket att göra. Tiden går då otroligt långsamt då "/

Efter att jag haft min första rast vid halv tio drog allt igång. Jag sprang runt som en tok för att hinna med allt. Ett litet gött träningspass ;)
Klockan tolv skulle jag egentligen haft rast, men den fick jag hoppa över. Det fanns ingen tid till det :(
Vid två var min arbetsdag över och jag lämnade jobbet med ett leende på läpparna. Jag styrde bilen till Munkegärdehallen där det var dags för första träningsmatchen.

Att det var första matchen på ett tag märktes i omklädningsrummet. Det var lite nervöst och ofokuserat.
Efter en go liten joggingrunda i regnet var det dags att gå på planen för att fortsätta uppvärmningen. Jag var sjukt nervös, inte för att det skulle gå åt helvete utan för att min handled hade varit helt kass under hela dagen. Men som vanligt glömdes smärtan av när uppvärmingen väl var igång.

Matchen tycker jag var helt okej. Min insatts var typ okej. Tror nog att jag hade varit lite mer på tårna om jag inte hade jobbat innan. Kroppen var liksom lite småseg.

Matchen vanns i alla fall med 5-1 och jag lämnade hallen med ett sår på fingret och en känning i rumpan. Det är gött med lite blod, svett och tårar ;)
Jag tog även, frivilligt, på mig ansvaret att tvätta alla tröjor. När jag kom hem hamnade de direkt i tvättmaskinen :)

Jag var typ tröttare än tröttast och efter en go dusch somnade jag på min säng under en varmt filt. Att jag var mitt uppe i bloggläsning och chatter brydde sig min kropp inte ett dugg om. Sova var det min hjärna var inställd på att göra.

Som tur var blev tuppluren inte speciellt lång. Jag vaknade upp efter kanske en timme med en kropp som markerade att något var fel.
Jag har svin ont i en visdomstand, inflammation?. Tyvärr känns det inte ett dugg bättre ju längre tid det går. Att äta börjar bli ett problem, jag kan liksom inte tugga riktigt för då känns det som att hela munnen och huvudet ska explodera. Lite småsegt i och med att jag är hungrig.
Något positvit är i alla fall att handen just nu känns bra. Det är ju alltid något ;) haha

Om en liten stund ska jag ta och lägga mig under täcket istället för att vila ögonen i några timmar. Imorgon gäller det att vara pigg för då är det dags att jobba igen.
Jag jobbar från öppning till stängning, dvs 9.45-18.15. Har du inget för dig så är det helt okej att komma in och säga hej :)
Annars kommer det nog inte hända så mycket mer under morgondagen. Jag tror nog att jag är ganska så trött efter jobbet så det blir nog en liten filmkväll i mitt rum, helt ensam haha.

Oj oj, nu kom jag ifrån mig. Jag gick och snackade med mina älskade föräldrar en stund.

A ja, jag väljer väl att avsluta här istället, inta några tabletter och sitta en stund till framför datorn innan jag går och lägger mig.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0