19/8

Skola och jobb är avklarat idag...

God kväll.

Framför datorn är det en glad, sprallig, trött och törstig Malin som sitter och skriver ett litet inlägg. Min dag har varit väldigt bra =)
Imorse var jag faktiskt inte så sjukt trött som jag varit alla andra dagar de senaste veckorna... Min kropp var bara sådär lagom trött och seg.
Det fick bli bilen till skolan idag och det var väl inte helt fel.

Väl i skolan mötte jag Carro och tillsammans gick vi runt och fördrev tiden fram till att mattelektionen började. Det här var veckans andra mattelektion och jag kände mig stolt när lektionen slutade eftersom jag fattat ALLT! Det kanske låter som att jag är helt tom i huvudet, men så är det faktiskt inte! Saken är den att det jag håller på med i skolan inte är så lätt. Det är liksom den sista mattekursen som går att läsa på gymnasiet som pågår just nu. Att man inte alltid förstår allt är väl egentligen ganska så självklart. Men men, idag var det ännu en lektion där jag hängde med bra och fick löst alla talen. Gött mos.

Lunchen blev en rolig upplevelse. Vi treor håller just nu på att lära ettorna att de inte har så mycket att säga till om i skolan... Så vid maten är det självklart att småbarnen får släppa före oss äldre. Det är väl självklart att man utnyttjar möjligheterna så länge det bara går ;)
Ettorna ska inte tro att de är något! Haha

Sista lektionen för dagen var Företagsekonomi. Det var den tredje lektionen i denna kurs och vi har hittills inte gjort något vettigt. Läraren pratar om massa annat, typ vad hans barn jobbar med, hur hans båt ser ut osv. Slöseri med tiden!
Framåt halv två fick vi göra lite vad vi ville i våra UF-grupper. Jag var snabb med att övertala Carro och Adam att vi inte orkade göra något! ;)
Skoldagen slutade runt två :)

Jag lämnade av Carro och Adam på vägen innan jag begav mig mot stan för att uträtta lite ärenden innan det var dags att börja jobba. Väl i Kungälv isåg jag att jag hade två timmar kvar innan jobbet började. Min telefon gick varm en stund innan jag hittade en polare som var hemma.

När klockan väl blev fem var det dags för mig att börja jobba... Timmarna gick väldigt fort och jag hann knappt reagera innan det var dags att stänga. Gött att allt flöt på utan problem.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att starta upp datorn och lägga mig på sängen med den... och där ligger jag ännu. När inlägget här är klart så är det dags för mig att sova.

Imorgon är det en ny dag och den kommer bli megalång för min del!
Klockan ringer vid halv sju. Strax efter sju åker jag till skolan för att befinna mig där till dagen slutar vid halv fem. Direkt efter det drar jag till jobbet för att jobba mellan fem och kvart över åtta. När jobbet väl är över så blir det till att dra direkt upp till Munkegärdehallen för att träna innebandy.

Jag räknar helt enkelt med att jag kommer vara hemifrån 7.00-23.00 imorgon. Det blir en lång dag, men förhoppningsvis blir den även mycket rolig.

Nu ska jag vila ögonen i några timmar.
God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0