18-års fest

Ett stort tack till alla som kom på min 18-års fest. Allt blev kanon bra. Jag kommer inte glömma detta i första taget.

Lördagen startade klockan 10 för mig. Jag hade mycket att göra, därför fick jag gå upp tidigt. Jag kom ut i köket och knäckte en öl.
Efter det började jag med maten, pasta sallad med kyckling.  Jag vet inte hur många gånger jag blev störd av att få ett sms, samtal, chatt på msn osv. Visst hade jag kunnat strunta i det, men det hade inte varit så bra eftersom folk ville ha vägbeskrivning osv.

Pastasalladen tog nästan tre timmar att göra. Snacka om att jag var stressad efter det. Tiden rann iväg. Jag fick skicka brorsan på att dammsuga huset. Resten som skulle städas fick jag göra.
Vid två-tiden var jag klart med nästan alla förberedelser. Maten var klar och efterrätten, kladdkaka, var fixad.
Jag kunde slappna av. Fram till tre gick jag mest runt och små pysslade med saker.
Linn kom vid fyra tiden (direkt efter träningen som jag missade). Hon hjälpte till med de sista förberedelserna. Tack Linn :).

Vid fem kom de första gästerna (efter Linn...)
Kvart i sex hade alla kommit. Vi stod i köket med välkommsdrinken, fryst margaritas, i handen. Den blev mycket omtyckt. Jag förstår vad de menar, har gått och tjuvsmakat på den sedan jag och brorsan gjort den. Det farliga med drinken är att man inte känner alkoholsmaken. Det går att dricka hur mycket sånt som helst...

Resten av kvällen får jag beskriva med hjälp av bilder (klicka för att få större bild):


Carro, Alex och Daniel har precis ätit klart.


Jag blev glad av alla paket :) Eric finns också med på bilden.


Alexandra och Jenny


Min klädsel =)


Allmänt tjöt i köket. BTW så måste jag erkänna att drinken som Carl dricker på bilden smakade helvete. Haha


Efter maten blev det singstar. Jag och Daniel sjöng mot varandra. Magnus Uggla - Värsta grymma tjejen. Min bror var snabb med att hämta en peruk och pilotglasögon till Daniel.


Brorsan (längst till höger) fick vara hemma, dessutom fick han ha några kompisar här om han ville. Andreas och Thomas tog han hit =)


Tre timmar av kvällen hade gått. Jag var glad, alla var glada. Jag var full, alla var fulla ;)


Eric, Alexandra, Jag och Daniel =)


Här har vi Linn =)


Lite snacks ;)


Nej, vi har inte druckit alkohol... hihi


Den här bilden minns jag väldigt tydligt. Jag små frös lite så jag skulle gå och hämta en tröja, men det var inte så lätt med alkohol i kroppen. Jag lyckades trassla in mig i mig själv och ramla. Chips skålen flög rakt på mig, min öl vältes ut och jag dunkade huvudet i marmorbordet. Jag hade lite ont i huvudet efter det. Haha, men jag fick min tröja i alla fall.


Brorsan kom igång =)


Tjejgänget <3. Alexandra, Jag och Jenny


Min bakgrundsbild på datorn var mycket omtyckt ;)


Andreas och Peter hade spetsat till margaritasen med lite mer sprit... De märktes ;)


Klockan är 06.04 och festen är slut. De sista som skulle gå hem gick vid fem-tiden. Jag, Carl, Eric, Alexandra och Daniel fortsatte lite själva.


Sista kortet för kvällen, eller man kanske ska säga morgonen.

Efter detta togs extra sängarna fram. Eric somnade i soffan, Alexandra och Carl tog varsin extra säng. Carro och Alex somnade i lillebrorsans rum, Linn låg på mitt golv, och jag och Daniel tog min säng.
Klockan hann bli sju innan vi kom i säng.
Jag lyckades somna vid kvart över nio... Kvart i tio vaknade Daniel så då gjorde även jag det.
Vi gick upp och började städa undan alla burkar och flaskor, det tog inte lång tid innan Carl, Alexandra och Linn anlände för att hjälpa till.

Allt eftersom tiden gick åkte folk hem. Jag följde Carl, Eric och Daniel till bussen vid ett.
Efter det gick jag hem och började städa.

Efter några timmar hade jag städat klart, det gick ganska lätt.... Inte så mycket utspillt helt enkelt.

Vid sjutiden började det ramla in massa folk här igen. Peter hade bjudit in sina kompisar på filmkväll. Tillsammans åt vi först lite, det fanns hur mycket som helst kvar från gårdagen. Efter det blev det film med alla överblivet snacks till.

Nu väntar jag bara på att alla ska åka hem så att jag kan få sova. 30 minuters sömn var lite för lite. Jag har en del att ta igen...


Morgondagen kommer bli lugn. Jag har inte planerat in någonting. Mamma, pappa och Mikael kommer hem från Linköping. Tyvärr åkte Göteborg IBF nu på kvällen i kvartsfinal.

Snart kommer det ett inlägg med mina presenter =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0