Daniel

Dagens inlägg kommer handla om min kompis Daniel.
Jag vet att det är många som tror att vi är eller i alla fall är på gång att bli ett par, men så är det inte.

Jag och Daniel träffades för första gången på riktigt sommaren 2005. Jag skulle vara barnvakt åt min kusin en vecka på Resö. På samma camping bodde Daniel.
Jag, min lillebror och Emma bodde ensamma i en villavagn. Detta medförde att det på kvällarna alltid var massa folk där, filmkväll^^.
Jag och Daniel sågs varje dag i en vecka. Efter det blev det ett litet uppehåll på två dagar för Emmas föräldrar kom upp. Vi ville inte visa att vi tyckte om varandra. Det var meningen att jag skulle åka med Anna och Mikael hem, men jag vägrade. Att åka hem fungerade inte.
Lördagen den 23 juli 2005 blev jag och Daniel ett par.
Sommaren gick fort. Jag stannade på Resö i 4½ vecka, mera fick jag inte stanna för mamma och pappa. Frågan är om mamma och pappa inte ångrade sig lite efter... telefonräkningen steg ganska mycket^^

Jag och Daniel träffades inte så jätte ofta efter sommaren. Jag höll på med både fotboll och innebandy. Sammanlagt var det 6 träningar i veckan + 3 matcher.
Båda hade mycket i skolan, så att träffas var tyvärr inte så lätt =(
Dessutom tyckte Daniel jag var knäpp som höll på med idrott. Själv satt han hemma och spelade dator...

Fredagen den 31 mars 2006 tog allt slut. Det fungerade inte att vara tillsammans längre.
Efter den dagen tappade vi kontakten. Ärligt talat "vågade" vi nog inte prata med varandra.

Under sommaren 2006 var jag på Resö, men det var jobbigt. Jag och Daniel såg varandra, men kunde inte säga hej.

Det var först förra sommaren (år 2007) som vi träffades igen. Allt hade släppt. Vi började träffas lite smått där uppe igen, men som kompisar.
I somras däremot var allt som bortblåst. Vi träffades nästan varje dag för att ha filmkväll med några andra kompisar. Efter sommaren fortsatte vår kontakt på både msn och genom sms.
Nu går det knappt en dag utan att vi "pratar" med varandra.

Daniel är en underbar vän, en sån vän som jag önskar att alla skulle ha. Man kan prata med honom om allt. Det spelar ingen roll hur man känner sig, Daniel gör alltid så man blir glad igen.
Jag och Daniel har smsat väldigt mycket med varandra (finns det någon som missat det?? xD ) Vissa sms roligare än andra. Vissa har till och med varit helt störda.

Daniel har en blogg (Daniels blogg) men han är inte så bra på att uppdatera den. Han suger rent ut sagt! Haha^^ Men man kan faktiskt inte vara bäst på allt... Daniel är i alla fall bäst på att vara en bra kompis.
Jag litar på honom till 120%.

En sak som Daniel är väldigt bra på är att skriva "Haha". Jag vet inte hur många gånger jag fått sånt som svar på sms eller på msn. Ibland tröttnar man, men jag vet att han innerst inne vill skriva något längre men inte orkar. Det är bara att acceptera det, Daniel är lite lat^^

För typ länge sedan började Daniel att gymma. Jag blev väldigt förvånad när jag hörde det. Jag trodde aldrig den grabben skulle hålla på med träning. Men se där hade jag fel.
Just nu ligger Daniel dock på latsidan, han har inte tränat på 4 månader (hur överlever han??).

Daniel vet en hel del om mig och jag vet väldigt mycket om honom. Just nu ligger Daniel i sin säng med datorn i knäet. På den chattar han med mig och lyssnar på gammal musik.
De senaste dagarna har det varit väldigt svårt att få kontakt med Daniel, men det finns en anledning till det... Han är nämligen kär.
Mira är tjejen som hans hjärta bankar för. Hon verkar vara en perfekt tjej för honom =) Lycka till med henne! =)

Daniel är perfekt på alla sätt och vis. Jag är glad som är kompis med honom.
Jag hoppas att vår vänskap kommer hålla länge till.

Som avslutning kommer det en bild på honom, tagen på min fest =)




Daniel är en underbar kompis!
Tack för allt =)

// Malin


Kommentarer
Postat av: daniel

haha fan va nice:D



så bäst bild(A)

danne uggla:D

2009-01-11 @ 01:58:42
URL: http://danneandersson.weblogg.se
Postat av: Malin

Bilden är klart bäst. Jag har as många bilder från festen^^

2009-01-11 @ 03:14:53
URL: http://malinnr15.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0