Innnebandy och chafför

Det är lördag, klockan är snart åtta och jag har precis lämnat brorsan och två av hans kompisar i Ytterby.
Dagen har varit lite upp och ner. Allt började med att jag vaknade för tidigt imorse. Hade planerat att gå upp klockan 10, men redan halv tio vaknade jag av massa ljud. Störande.

Halv elva åkte jag iväg på match, kan inte påstå att jag var pigg... Matchen blev väl ingen höjdare, tempot var dåligt, jag var dålig men vi vann i alla fall.
Jag fick världens goaste märke på baksida lår. Fan vad ont det gör. Jag kan inte rekommendera fnågon att ramla och sätta sig på kanten på sargen, det gör nämligen ont... Ja ja, det är bara jag som kan lyckas med sånt haha.

Efter matchen åkte jag och mamma till mormor och morfar för att hämta en klänning som mormor sytt in för mig. Vi stannade kvar en stund, men inte så länge för jag var jätte trött.

Vid fyra tiden var jag hemma igen. Huvudet gjorde ont och kroppen värkte. Jag tog lite kortisonnässpray och gick och la mig på sängen för att titta på film. Lyckades hålla mig vaken i drygt 30 minuter sedan somnade jag. Lite sömn behövde jag. När jag vaknade typ 40 minuter senare mådde jag väldigt mycket bättre. Det var bara huvudet som inte gått över helt.

Vid 18-tiden kom brorsan in till mig och frågade om jag kunde köra in han och några till till Ytterby, självklart ställde jag upp på det.
Nu har jag precis kommit hem från min taxirunda. Jag vet inte riktigt vad som händer resten av kvällen...

Jag lovade att hämta min bror om han inte kunde komma hem inatt...

Ja ja, nu har jag inte så mycket mer att skriva. Jag sätter nog igång en nedladdningslista och lämnar datorn en stund.
Ha en bra lördag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0