9 juni 2009

Idag tänkte jag passa på att skriva ett inlägg här lite tidigare än de senaste dagarna. Mina sena inlägg har gjort så att jag kommit i säng för sent, haft svårt för att sova och vaknat på morgonen och varit as trött. Det måste bli ändring på det nu...

Idag är det tisdag och dagen har gått otroligt fort. Först var det skolan klockan 8.00-12.20. As gött med kort dag.
Jag startade skoldagen med lite pneumatik ( 3 timmar och 20 minuter). Jag och Adam fick gjort 3/4 av allt som ska göras... och det bara idag. Liksom vi har tre lektioner kvar att jobba på, snacka om att det kommer bli chill på dem ;)
Under lunchen valde jag att sova. Jag orkar faktiskt inte med en hel skoldag annars. Jag vet inte riktigt vad som hänt... Som igår så började självklart småbarnen att jobba sig. Måste man tända alla lampor och sätta igång dålig musik på högsta volym? Jag var nära på att gå och släcka lamporna, men tyvärr så orkade jag inte resa på mig. Det var bara att slå dövörat till (så man gör på lektionerna) och försöka sova. Jag lyckades somna riktigt fort idag, så fort att jag hann sova i 48 minuter. Det var underbart gött! :)

Sista lektionen för dagen varade i 10 minuter. Det kändes bara meningslöst att gå dit.. Så istället för att sluta klockan 15.30 så var skoldagen över redan tjugo över tolv. Det var ju inte helt fel.
Efter skolan tog jag mig en runda i Nordstan för att slösa tid innan det var dags att ta tåget till Ytterby.

Väl hemma hade klockan hunnit bli två. Jag slöade lite framför datorn en stund innan jag begav mig ut på en långpromenad. Att gå var något jag behövde göra. Lite av träningsvärken från igår försvann. Tyvärr så skulle jag nog behövt ta mig en joggingrunda också, men det orkade jag inte med...

För en stund sedan vaknade jag upp från min andra tupplur. Trots lite mera sömn så känner jag att det inte kommer bli några problem alls att somna ikväll. Jag är så sjukt trött.

Imorgon är det onsdag och jag ska till skolan som vanligt, 8.00-15.30. Efter skolan får jag dra direkt till jobbet för att jobba 17.00-20.15. Imorgon är det jag och kusinen som jobbar tillsammans. Det ska bli roligt :)
Tyvärr så medför detta att jag inte kan vara med på spinningen, det är ju lite tråkigt, Jag får träna på egenhand efter jobbet istället.

Det här var väl allt för mig idag.
Ha det gött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0