Orkeslös

Jag bara ligger här på min säng, helt apatisk. Kroppen orkar ingenting, den vill inte att jag ska röra mig. Jag vet inte vad som hänt.

Dagen har gått fort. Jag vaknade vid tolv och kände mig allt förutom pigg. Fram till klockan halv två satt jag mest framför datorn eller låg och tittade på tv, lite mer sömn blev det också.
Halv två drog jag iväg till jobbet för att jobba i några timmar. När jag kom var det värsta kaoset, många kunder, mycket att göra, leveranser som kommit försent osv... Det två timmarna var mycket stressiga. Efter en hel del stress blev det lite lugnare. Härligt.
Jag kunde packa upp varor medans jag stod i kassan. Det var så lite kunder. Framåt stängningsdags blev det full fart igen. Det var en hel del folk som handlade saker inför fotbollsmatchen.
18.00 stängde vi butiken och 18.15 lämnade jag stället. Så snabbt som det gick att stänga idag har det aldrig tidigare gått, men inte klagar jag.

Under kvällen har jag inte gjort så mycket. Jag har mest legat i min säng och sovit. Kroppen har inte orkat någonting. Jag funderar nästan på att gå och lägga mig snart. Det känns bara meningslöst att vara vaken om jag inte har tänkt göra något...

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0