Lite slit och mycket chill

Ännu en dag i mitt liv har passerat...

Att värmen kan göra att jag blir så trött, det är helt otroligt. I vanliga fall brukar jag sitta ganska mycket framför datorn när jag är ledig, men idag har det inte gått. Orken till det har inte funnits. Jag har mest suttit ute i skuggan och inte gjort någonting. Vissa stunder höll jag på att tråka ihjäl, men för det mesta njöt jag av att vara ledig :)

Tro nu inte att jag har slappat hela dagen! Lite slit har det allt blivit... i form av att byta däck på bilen, och dessutom tvätta dem och dammsuga hela bilen! Jag har jobbat hårt idag... haha

Först blev de dränkta i avfettning...


Och sedan var det dags att tvätta dem


Efter detta fick de sig en rejäl dusch av vattenslangen. Samtidigt passade jag på att skvätta lite på mig själv för att bli lite sval =P



Jag förstår mig inte riktigt på mig själv. Hur dum får man bli om man är ap trött och ändå stannar uppe hela natten. Sova är något jag har missat att man ska göra på nätterna.

Jag funderar på om det ganska snart är dags för mig att sova. Klockan är ju snart nio och jag har varit vaken på tok för länge. Jag tror nästan att jag ska sätta ett alarm, orkar inte sova bort hela dagen.
Undra om premiärdoppet sker idag...

Nu ska jag sova =)

Ha en trevlig dag.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0