Lååång dag

Att dygna var ingen bra idé...

Jag vet inte vart jag ska börja, hjärnan hänger inte med...
Inatt satt jag som sagt och pillade med designen, läste bloggar och slösurfade en del. Det ledde till att jag, imorse vid halv nio var klar för att sova. MEN, tror du att jag gick och la mig? Nej nej, jag fastande framför msn och facebook. Timmarna gick, och jag kände att det var meningslöst att sova. För att försöka få lite mer energi stack jag ut på en joggingrunda. Det var varmt, svettigt men så jäkla gött.
Efter en kall dusch återvände jag till datorn... Framför datorn satt jag till klockan blev 17.15. Tiden gick så fort! Kvart över fem lämnade jag mitt rum, som för övrigt hade förvandlats till en bastu trots att både fönster och dörr var öppet, för att gå ut och pilla lite på bilen.

Här är topplocket bortplockat, och jag håller på att ta bort lite smuts =)


Vid åtta-tiden var det dags att gå in. Det fanns inget mer att göra på bilen. Imorgon kommer packningen och sedan är det dags att sätta ihop allt igen.
Sedan jag gick in och fått bort den förbannade oljan från mina händer och naglar har jag bara suttit framför min dator. Eller ja, jag har legat med datorn i sängen.
Min kropp har ingen energi kvar alls. Att dygna är inte så bra. Jag har just nu varit vaken i 36 timmar, och jag lovar att det känns.
Inatt har jag däremot inga som helst planer på att vara vaken. Funderar nästan seriöst på att försöka gå och lägga mig innan klockan passerat tre.. Det har blivit många sena kvällar och nätter de senaste dagarna.

BTW så pajjade min mobil idag... Självklart när chefen ringde. Gaah, jag blir så trött på allt. Fast egentligen, en ny mobil har jag behövt ett tag. Kanske det är dags att förflytta mitt feta arsle från huset och bege mig in till Göteborg och köpa en telefon snart. Jag vet ju liksom vilken jag vill ha.
Jag vet ju att det bara var en tidsfråga innan telefonen skulle gå sönder, men trots det så känns det lite jobbigt. Jag trivs väldigt bra med den, trots att den vibrerar så högt att folket i Kina hör det, att den stänger av sig med jämna mellanrum och att jag måste ladda den varannan dag för annars tar batteriet slut.
Den har varit min i drygt två och ett halv år, och nu måste jag lämna den för en ny. Det känns jobbigt.
Jag är en person som väldigt ogärna köper nya saker innan den gamla gått sönder. Mobilen fungerar ju fortfarnade, men lite mindre bra.
Jag blir galen!

Chefen frågade i alla fall om jag ville jobba något nästa vecka. Klart som sjutton att jag tackade ja =D
Nästa vecka jobbar jag:
Torsdag: 16.00-20.15
Fredag: 16.30-20.15
Lördag 7.45-14.00

Det ska bli roligt. Att tjäna lite extra pengar är alltid bra =)

Dessutom ska jag på möte nu på torsag klockan 9.00...


Jahopp, nu loggades jag ut från msn =S Undra varför... Aja, sak samma... Det löser sig nog

Imorgon är det en ny dag, men vilken dag det är har jag inte koll på. Har man sommarlov så bryr man sig inte så mycket om dagarna ;)
Jag har planerat in en lång sovmorgon. Måste ta igen sömnen jag gick miste om inatt.
Dagen kommer jag förmodligen spenderas hemma. Eventuellt så kanske jag ska ta ett dopp. Har fortfarande inte badat i havet i år. Det är ju pinsamt!
Kvällen kommer spenderas vid bilen. Topplockspackningen ska sättas dit och sedan är det bara att börja skruva tillbaka alla delar...

Det här var nog allt för mig idag.

Kram och god natt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0