3 juni

God kväll.

Jag är just nu ganska trött. Det blev inte mycket sömn inatt...
Som jag skrev igår så hade jag en enorm huvudvärk. Den fortsatte hela natten, vissa stunder var värre än andra. Ljus och ljud fick inte förekomma för då höll mitt huvud på att sprängas. Jag lyckades somna till några få gånger, men tyvärr vaknade jag upp ganska fort igen. Sammanlagt sov jag runt en timma.  Imorse var det riktigt tungt att gå upp. Huvudvärken hade inte släppt riktigt helt, men jag valde att gå till skolan ändå.
I skolan har jag suttit framför en dator hela dagen. Det var bara massa brobygge idag. Rapporten skulle göras klart och eftersom jag har ansvar för den så var det även jag som fick se till så att alla delar gjordes.
Tyvärr hann vi inte få klart allt, men två av mina gruppmedlemmar åker till skolan imorgon och gör klart det sista. Framåt kvällen så ska allt vara klart och mailat till mig så att jag kan fixa iordning det sista innan den ska lämnas in.

Huvudvärken släppte framåt ett-tiden. Jag har konstaterat att det var migrän jag hade.

Efter skolan tog jag en tupplur, det var behövligt! Hade jag inte sovit de timmarna så hade jag aldrig orkat med att träna... Idag var det spinning som gällde. Det var det jobbigaste passet jag varit med på. Jag valde att göra det lite jobbigare genom att ha mer motstånd. Trots att det var jobbigt under tiden så är jag väldigt glad och nöjd nu efteråt. Det är gött att känna sig lite halvseg i kroppen.

Imorgon är jag ledig från skolan. Treorna tar studenten och då får vi inte vara i skolan, men inte klagar jag ;) Riktigt ledig är jag inte ändå, jag ska nämligen jobba klockan 17.00-20.15. Dessutom har jag en hel del skolarbeten som måste göras.
Jag har planerat att, innan jobbet,:
* Skriva en sammanfattning till rapporten
* Skriva klart kulturanalysen
* Göra instuderingsfrågorna i konstruktion
* Skriva ett arbete om medeltiden

För att inte behöva stressa med alla saker så har jag nu bestämt mig för att låta väckarklockan ringa vid 9-tiden. Det blir alltså ingen sovmorgon för mig, trots att jag är ledig. Det känns lite bättre att få gjort lite nytta istället för att sova bort hela dagen.


Innan jag avslutar detta inlägg så kan jag ge en lite uppdatering på foten.
Idag känns den ganska bra. Det gör bara lite ont om jag typ hoppar eller "sitter skräddare"... men det är ju inte så ofta som jag behöver hoppa eller sitta skräddare, haha.
Under spinningen idag så gjorde den ont ibland, men inte så farligt att jag skulle vilja hugga av den.
Jag tror inte att den kommer bli värre, den känns liksom ganska bra.

Nu är det dags för mig att avsluta detta inlägg för att göra lite nytta istället...

Kram

// Idag är det bara tre veckor kvar till skolavslutningen :D

Kommentarer
Postat av: G.

Bra att det är bättre i huvudet! Inge kul med migrän!!:-(



Ska du fortsätta gå till naprapaten ibland med foten? Kanske är bra att kolla den emellanåt...vad vet jag?!



Arbete om medeltiden säger du...hmmm...*historialäraren går igång*...;-)

2009-06-04 @ 00:00:13
Postat av: Malin

Migrän kan slänga sig i väggen!



Några mer besök hos naprapaten är inte inplanerade. Min fot är friskförklarad. Nu är det bara rehab och löpträning som gäller för att bygga upp den.



Hätligt att någon blir glad av ordet "historia"... Haha ;)

2009-06-04 @ 09:09:33
URL: http://malinnr15.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0