Skolsnack...

God morgon :)

Jag passar på att skriva lite ett kort och onödigt inlägg här medan Adam kopplar upp en uppgift. Jag tror inte att det går så bra för honom för varannat ord som lämnar hans mun är en svordom. Själv sitter jag alltså här bredvid och tittar på, det känns lite bättre så.

- Om jag ställer den här i tolv/fjorton läget så... HELVETE! Det är ju fel på den här jävla ventilen!
Så där lät Adam precis.
Jag kan inget mer än att sitta här för mig själv och småskratta. Det låter bara så roligt. Som om det blir bättre av att han svär.. haha

Gårdagens träning har satt sina spår. Mina ben är sådär lagom goa. Lite småträningsvärk. Jag älskar det. Att gå runt med spagettiben är sjukt gött.
Idag har jag en såndär dag som är planerad in i minsta detalj. Jag har inte tid med några förändringar. Först är det den här lektionen, pneumatik. Uppgiften som Adam håller på med ska bli klar och sedan går vi över till konstruktionsuppgiften. Vi har inget mer att göra i denna kurs, så det känns bättre att jobba med något som man måste göra istället för att tex sova bort tiden.

Efter lektionens slut blir det stress till maten och sedan ännu mer stress till Slottskogen. Vi har 50 minuter på oss at äta och ta oss från Torslanda till Slottskogen. Det kommer bli tajt om tid och jag lovar att alla kommer komma försent.
I slottskogen blir det lite minigolf, brännboll och betygssnack,
Halv fyra är det beräknat att dagen ska sluta. Då kommer jag bege mig hemåt. Gå direkt in i mitt rum, starta upp datorn från vänteläget och fortsätta skriva på konstruktionen. Under kvällen så kommer jag och datorn vara bästa och värsta vänner. Jag kommer få sitta en hel del framför den. Det hade varit roligt om jag skulle gjort något roligt på den, men att skriva rapport är inte så jäkla roligt.

Nu är det verkligen inte långt kvar i skolan. Denna vecka är det ganska lugnt, bara konstruktionen som ska in imorgon. På fredag är det midsommar och jag är ledig :)
Nästa vecka blir däremot inte lika go. Måndag blir ganska lugn. Jag har en repetitionslektion i elektronik och under eftermiddagen kommer det bara vara betygssnack i Produktionsutrustning B, dvs Programmering och pneumatik-kursen.
Tisdagen kommer bli allt förutom go!
Jag startar dagen med konstruktion, trots att det är sista lektionen så kommer det vara ett prov i materiallära. Andra lektionen för dagen kommer vara elektronik och även här är det prov som gäller.
Sist men inte minst så har jag även ett prov i historia under eftermiddagen/kvällen. I och med att jag läser historiakursen på distans så ligger alla lektionstillfällen efter skoltid... Provet kommer alltså skrivas klockan 15.30-18.00.
När de provet är avklarat så kan jag slappna av! :D

Onsdagen blir min sista dag för denna termin. Det är alltså skolavslutning! Så underbart gött. Jag kommer sluta vid 11.20, sedan blir det förmodligen till att åka hem och invänta kvällen då det kommer hem lite kompisar till mig för att grilla och festa lite.
Gaaah, skolåret är snart slut! :D

Till hösten är det trean som gäller. Det ska bli grymt gött. Det här året som varit har varit det jobbigaste året hittills. Det har varit så sjukt mycket i skolan. I trean kommer det däremot bli lite slappare, men inte tackar jag nej till det ;)

I sommar ska jag jobba i fyra veckor och dessutom vara katt- och husvakt ett tag. Snacka om gött :)

Oj, nu sitter jag här och drömmer mig bort. Adam har tydligen gjort klart uppgiften så nu ska det bara redovisas för läraren och sedan är det dags att avsluta denna kurs och gå över till konstruktionen.

Ha en bra dag :)

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0