Slut på veckan

Här sitter jag och är pigg och glad, det måste bero på att jag precis har ätit kexchoklad...

Det är faktiskt sant. Jag är pigg och glad och har faktiskt ätit en kexchoklad. Valet att äta den var kanske inte så bra, jag menar det är ju faktiskt snart natt och jag ska till skolan imorgon. Det hade kanske varit bra om man sovit lite innan dess.
Jag har haft en riktigt slapp dag idag. Mina ögon öppnades vid halv ett, det var på tok förtidigt egentligen... Jag gick ju inte och la mig förrän vid fem imorse. Men men, att ligga kvar i sängen orkade jag bara inte. Jag förflyttade mig istället upp till tvn och låg där och tittade en stund.
Vid halv två lämnade jag Rörtången och Morris för att åka hem till mamma och pappa igen. Jag var väldigt social när jag kom hem... gick direkt in i mitt rum och satte igång en film. Hmm, slappt eller vad?

Eftermiddagen rullade på utan att det hände speciellt mycket. Jag var faktiskt ute i solen en stund. Ja, solen sken faktiskt. Framåt kvällen skulle jag mäta upp en runda som jag brukar jogga. Det var ju bara att ta fram cykeln och cykla iväg (jag har en cykeldator). Jag hann cykla ungefär 5 meter innan regnet kom, men trots det fortsatte jag min färd. Jag trodde att regnet skulle avta, men det gjorde de inte! Rundan var inte så rolig att cykla... Det var massa blöta rötter överallt. Att jag inte vurpade var ett under! Hem kom jag i alla fall pigg, glad och väldigt blöt. Haha

Under kvällen påbörjade jag historiapluggandet. Det gick inte alls bra. Jag insåg att det var lite mindre roligt och avslutade allt istället... Nu har jag bara 20 av 21 frågor kvar att besvara. Det känns lite sådär, på tisdag har jag prov i det och det hade ju varit en fördel om man kunde något... Ibland finns inte motivationen till att plugga. Vissa dagar går det trögare än andra. Idag var en såndär dag där jag gav upp direkt vid första bästa motgång. Imorgon fortsätter svaradet på frågorna. Jag har ju trots allt lästa alla 57 sidor, så det borde nog inte bli så svårt...

Imorgon är det måndag igen, och jag kommer göra min sista måndag i skolan för detta skolår. Det känns otroligt härligt när man bara tänker på det... Lite mindre härligt är det när jag tänker på vilka lektioner jag har.. Först är det elektronik, det blir chill. Vi ska bara förstätta med repetition.
På eftermiddagen är det dags för sista produktions utrustningslektionen. Där blir det lite mindre roligt. Jag har två förhör, robot och uttransport. Jag måste alltså repetera lite innan dess. Frågan är bara när det ska ske...
Förmodligen kommer lektionen avslutas lite tidigare än 15.30.

Kvällen kommer spenderas framför historia- och elektronikböckerna. Jag kommer behöva plugga en hel del.
 Om jag hinner så tänkte jag påbörja min stenhårda sommarträning. Det träningsprogram som jag satt ihop är inte så roligt, men vill jag ha lite muskler på kroppen så är det stenhård träning som gäller.
Innebandyträning är det egentligen i Fontin, men jag kan inte gå dit. Jag måste plugga!
Förutom detta så kommer det nog inte hända så mycket mer.

På tisdag börjar jag skolan klockan 12.10. Snacka om gött! Lite mindre gött är det att jag slutar 18.00... Den dagen är typ en mardrömsdag. Först är det elektronikprov och sedan historiaprov. Sådär lagom roligt....
När de proven är avklarade så kan jag med gott samvete slappna av och andas ut. De proven är de sista som görs detta skolår. Fan vad jag längtar till allt är över!
På onsdag är det skolavslutning! Gööööööööööööööööööött!

Nu börjar jag inse att klockan tickar på. Om fem och en halv timme är det dags för mig att gå upp och göra mig klar för skolan. Det är alltså dags för mig att lämna soffan och förflytta mig in till mitt rum isället.

Den här bilden tog jag nyss från altanen. Jag får sommarkänslor. Dimmar ligger på marken, det är fuktigt i luften men samtidigt ganska varmt. Såhär brukar sommarkvällarna vara hos mig.



Snart är det sommarlov! =D

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0