Midsommar

Midsommaren är över.
Gårdagen blev inte riktigt som jag planerat...

Jag skrev natten mellan torsdag och fredag om min extrema huvudvärk. Jag lyckades somna framåt fem tiden... Sedan så vaknade jag en till tre gånger i varje timma. Det var lite jobbigt
Vid tio-tiden gav jag upp, att fortsätta med sovandet gick bara inte. Det var jobbigt att bara få sova en liten stund innan det var dags att vakna igen.

Jag tog min dator, gav Morris lite mat och vatten och lämnade sedan Rörtången för att åka hem till mamma och pappa. Det första jag gjorde när jag kom hem var att knarka sönder mig på huvudvärkstabeletter, huvudvärken hade liksom inte gått över.
Jag hade planerat att sova en liten stund, men dum som jag var så satte jag mig framför datorn... och det slutade som vanligt; att jag fastnade framför den på tok för länge.

Älsklingsvännen Carro kom vid ett-tiden. Tillsammans började vi planera kvällen lite mer. Krogen var det bestämt att vi skulle till...
Eftermiddagen bestod av mat, skratt, lek med kusinen och lite alkohol ;)
Framåt kvällen kom latheten! Jag och Carro kom fram till att vi faktiskt inte orkade dra in till Göteborg. Vi hade istället planer på att dra till Marstrand, men tyvärr gick det inte några bussar...
Det slutade med att vi stannade hemma hos mig med min familj och mosters familj. Två kladdkakor och massa kolakakor bakades och sedan var den kvällen räddad.
Lite cider, kakor, kladdkakor, facebook och msn var vad vi sysslade med innan vi satte igång Twilight.
När klockan blev tre så gick vi och la oss. För mig hade dagen varit jäkligt lång, så att sova var inte helt fel.

Jag är glad att vi inte drog in till Göteborg. Jag hade aldrig orkat med det!

Imorse vaknade vi vid kvart i ett. Det var gött att sova ut. Efter lite mat i magen så var det dags för Carro att åka hem.

Halv sju åkte moster och hennes familj hem. Äntligen var huset tomt igen. Jag kände mig så sjukt slö.
Det tog inte lång tid innan jag valde att åka hem till Morris igen.
Här i Rörtången var allt lugnt. Morris låg som vanligt på soffan och sov.

Jag valde att gå direkt ner till badrummet för att fylla jacuzzin med vatten. Ett bad var precis vad jag behövde!
Att ligga i as varmt vatten med en dator bredvid som spelar bra musik var sjukt gött. Tiden bara rann iväg och helt plötsligt hade det gått tre timmar.
Jag blev lite förvånad när jag insåg det... Att vattnet hade blivit kallt var inget jag hade reagerat på.
Förmodligen så hann jag bli lite ren. Haha

Just nu sitter jag i soffan och glor på tv. Det händer inte så mycket mer här. Jag funderar nästan på om det är dags att gå och sova istället.

Imorgon är det i alla fall söndag och dags för mig att flytta hem igen. Jag kommer behöva plugga lite... Annars kommer det nog inte hända någonting.

Nä, nu orkar jag inte sitta och skriva massa tråkiga saker här.

Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0