Stekt!

Morgonrock och en varm filt är jag insvept i just nu... Trots det fryser jag som en liten gnu. Jag är stekt!

Dagen började mycket bra med en skolavslutning. Tro det eller ej, men nu har jag faktiskt sommarlov i några veckor. Så jävla gött.
Mina lärare hade satt ihop en frågelek; Hur väl känner du dina klasskamrater?
Igår hade lärarna tydligen suttit och tittat på  facebook osv för att leta fram lite saker om oss. Vissa av frågorna blev pinsammare än andra. Fy fan vad vi skrattade!

Här håller mina lärare på att dö av skratt


Dagen avslutades med att betygen delades ut. Sedan var det SOMMARLOV!

För att fira att skolan var slut så tänkte jag passa på att vara ute i solen lite... Det var ju trots allt inte igår som jag fick se solen senast...
Det där gick väl inte riktigt så bra...

När jag låg på rygg så lyckades jag somna... En timme senare vaknade jag av att telefonen ringde. Att jag hade fått så mycket färg var inget jag kände av då...

För att få lite jämn bränna så valde jag istället att sola ryggen lite. Men... med en dator framför går tiden väldigt fort. Jag hann inte reagera på att tiden rann iväg. Helt plötsligt hade det gått en timme och tre minuter...
Jag förflyttade mig till skuggan istället och satt där resten av eftermiddagen.

Precis innan det var dags att åka på träning så insåg jag hur stekt jag hade blivit. Den brännan jag fått är inte så go! Det gör ont ta mig fan överallt.
Blåsor befinner sig över hela min kropp, det borde vara ett tecken på att jag fick liiite för mycket sol.

Träningen var jag inte med på. Min kropp sa ifrån. Att träna gick bara inte. Det kändes slappt, men hade jag tränat så skulle jag inte suttit här nu!
Planerna var att hoppa över all träning idag, det har blivit ganska mycket träning de senaste dagarna... Men självklart så blev det inte så...
Jag kände mig lat som inte skulle träna. Ångest var på gång!
Det var ju bara att byta om till träningskläder och dra ut och jogga lite...
Jag hade inte kommit iväg innan jag började klaga.

Jag: Fan det skaver ju överallt!
Pappa: Men strunta i att jogga och kör bara fys istället...
Jag: Men ska jag ändå plåga mig med fys så kan jag lika gärna plåga mig med en joggingrunda också...
Sedan stack jag iväg.

Joggingen var allt förutom go. Så fort jag rörde mig så skavde det någonstans på min kropp. Fett ogött! Trots detta så kom jag runt hela rundan på en för mig ganska bra tid.
Fysen var även den jobbigt. Att göra samma övningar flera dagar i rad sätter sina spår på kroppen. Frågan är om träningsvärken kommer försvinna om man varje dag gör samma övningar...?

Nu sitter jag här i min ensamhet och fryser som fan! Det är inte alls så roligt... :(

Imorgon är det... sak samma... jag har lov och ska inte lämna sängen förrän klockan passerat tolv! Jag ska verkligen njuta av att vara ledig.
Solen kommer tydligen skina imorgon också, men jag kommer knappast gå utanför dörren! Sol är något som jag helst skulle vilja bli av med för en stund...

Klockan 16.00-20.15 ska jag jobba. Det blir gött. Tjäna lite pengar ;)

Jag funderar lite smått på om jag ska försöka avsluta den här dagen och krypa i säng. Att sova kommer nog inte bli lätt!

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0