Datorn på lagning

Datorn är nu inlämnad för lagning... Eventullet kanske datagubben kunde fixa den imorgon, hela tangenbordet måste bytas. Egentligen måste datorn skickas in, men de skulle göra en lite fuling och sätta in mitt tangenbord i en annan dator och skicka iväg den istället. Jag tror nog datagubbarna har börjat tröttna på min dator xD Haha. Alltid är det något fel på den. Jag har haft den i 15 månader och av dem har den varit inne på lagning i sammanlagt 8 månader, mycket lyckat. Och nej, det är inte mitt fel att den gått sönder. Det ska väl inte ta 7,5 månader att komma fram till att det inte är luckan som är kass utan hela chassiet...  Jag kan inte hjälpa att de är sega på att kontakta mig. Hur ska jag veta att de vill ha tag i mig om de inte gör av sig liksom?

Jaja, nu blir min dator lagad ännu en gång...

Eftersom jag är beroende av en dator (inte bara för att kunna "knarka facebook", blogga, surfa och chatta halva nätterna) till skolan så fick jag en lånedator. Det är ta mig fan en av de sämsta datorerna jag suttit vid. Det tog 11 minuter och 47 sekunder från att jag tyckte på "on" till att den gick att använda. Ja, jag tog faktiskt tiden ;)
Att en fyra år gammal dator kan vara så här seg och dålig förstår jag inte. Den är värdelös! Att ladda ner msn vill den tydligen inte att jag ska göra. Jag får ryck på den snart! Så störande. Hmm... jag har 40 minuter kvar på lunchen, kanske datorn skulle vilja sammarbeta något med mig...

DATOR HELVETE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0