En underbar lunch i solen

Mer än halva skoldagen har gått...

Första lektionen var konstruktion, typ det tråkigaste ämnet ever. Att sitta och räkna en hel lektion är jobbigt. Hjärnan korkar igen och allt blir kaos till slut... men jag lyckades ändå överleva hela lektionen.

Lunchen var lång idag, 2 timmar och 20 minuter. Efter att magen fått lite mat drog jag, Ida och Adam till ett grupprum för att glo på film. Någon film blev det dock inte för mig. Jag satt istället i fönster med benen utanför och njöt av solen. Allt var jättebra fram till att en lärare upptäckte mig... Jag fick världens utskällning, hon tyckte inte det var okej att jag satt så i fönstret. Trodde hon seriöst att jag skulle hoppa eller? Vem är så dum att hoppa från andra våningen när man lika gärna kan ta trapporna ner? Hmm... Ja ja, det var ju bara för mig att hoppa in i grupprummet igen och njuta från en stol istället... Inte lika härligt, men orka med griniga lärare.

Just nu har jag kemilektion. Ganska snart ska jag påbörja räknandet, men först får det bli en lite rast (som om jag inte har rast nu liksom? haha). Om 25 minuter ska jag befinna mig på Polhem igen för att labba lite. Sedan är det inte långt kvar av dagen, 16.30 lämnar jag skolan idag.

Bjuder på några bilder från min timme i fönstret...

Jag såg ner på folk...

Klicka för större bilder:

                             
Klasskamrater vid vattnet

                             



Jag hade det underbart, lätt att detta kommer upprepas =) Sak samma om lärarna blir sura ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0