Helgen

Helgen är snart över...

Dagen har inte riktigt varit helt okej.
När jag vaknade imorse (vid halv två) hade jag ap ont i mitt långfinger. Det var blått och ömmade.
 
 

Jag tyckte så synd om mig själv och mitt finger så jag gick till frysen och hämtade en kanelbulle

Inte blev fingret bättre av det, men min mage blev glad som fick lite mat. (Jag vet att jag ser trött ut...)

Jag hann inte vara vaken så länge innan jag och mamma drog till Kastellegårdshallen där Mikael skulle spela match. Det skulle bli en prövning för honom. Mikael har nämligen problem med sin rygg. Han har vilat från innebandyn i en vecka ungefär.


Redan under första perioden kände han av sin rygg... men Mikael är väldigt lik mig... Det var bara att bita ihop och köra vidare. Inte ska man kliva av pga lite smärta.

        
(Klicka för större kort)

Mikael gjorde en väldigt bra match trots att han hade ont i ryggen. Jag är väldigt stolt över honom. Förresten så har Mikael faktiskt kommit med i 92:ornas distriktlsag (Mikael är 93:a). Bara det säger väl en del. Dessutom spelar han med J19. Min bror är ett underbarn som är bra på vad han än håller på med.
Jag tycker om min bror! =)

Efter Mikaels match åkte jag hem och vände. Det var dags för Idrottsskolan med småbarnen. Tyvärr kom det bara två stycken denna gång. Det gick inte att ha någon träning så jag och Mikael bestämde oss för att ställa in det.

Väl hemma igen blev jag uttråkad. Så uttråkad att jag faktiskt tog och plattade mitt hår.





Jag kom ganska snabbt fram till att plattat hår inte var något för mig. Jag kände inte igen mig själv. 
Jag trivdes inte alls i plattat hår, tillslut fick jag nog. Det fick bli en dusch för att tvätta håret så mina lockar skulle komma fram.

Jag trivs mycket bättre med mina lockar. Något plattat hår lär det inte bli på ett bra tag...



Min dator, eller rättare sagt laddaren fungerar fortfarande inte riktigt. Glappet har blivit värre än i fredags =/
Jag hade väldiga problem med att få den att ladda i fredags, när jag väl lyckades så tejpade jag fast laddaren både i bordet och i/på datorn. Detta har gjort att datorn har stått på samma plats sedan i fredags. Jag min smarta idiot tänkte mig inte för när jag valde platsen för datorn.

Erkänn smart av mig att placera den på detta ställe....


Hade jag varit smart så skulle jag självklart ha ställt den så att hela datorn stod på bordet...
Men men, såhär går det om man heter Malin och ska ha datorn igång hela tiden. Att flytta den och börja mixtra med kabeln har jag inte orkat göra. Datorn får stå kvar på stället den befinner sig på nu till imorgon när det är dags att åka till skolan.
Det första jag kommer göra i skolan är att gå till datagubben. Det är inte alls roligt att ha en laddare som inte fungerar normalt.

Imorgon (eeh idag) är det måndag och skolan väntar. Innan dess skulle det varit bra om jag sov lite. Det är alltså dags för mig att krypa ner under mitt varma täcke.

Kram och go natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0