Två tredjedelar avklarde

Två timmar av filmen har gått, bara en timme kvar. Det börjar bli jobbigt att sitta still... Läraren vägrar ge oss rast, för vi hinner inte se klart filmen annars... Fan då! Kan inte lektionen ta slut? Jag vill hem. Att sitta här så samma stol till halv fem är inte så lockande. Suck! Det här får mig att hata tyska ännu mer!

Kommentarer
Postat av: Sara

Är du trött på att hitta sist till alla nya hemsidor? På http://www.freestreet.se/?r=1427 kan du registrera dig för att få gratis presentkort. Det är en ny sida, vilket innebär att det inte finns så många medlemar och gör det lättare att samla ihop poäng. Jag har redan fått ett presentkort på 250 kr på h&m och det var jättelätt! Bli medlem du med, det är helt gratis =)

2009-03-25 @ 15:15:44
URL: http://ertansara.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej, om du skulle vilja ha gratis presentkort till butiker så som: H&M, din sko, åhlens, vero moda, ginza.se, nelly.com, caliroots.se m.fl. Bli då medlem på freestreet, bara genom att lätt samla poäng så får du presentkort gratis. Perfekt om man vill shoppa kläder men inte har så mycket pengar. Klicka här för att bli medlem och få 25 poäng som startpoäng.

http://www.freestreet.se/?r=346



Ha en bra dag:)



2009-03-25 @ 15:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0