En dag fylld med massa problem

För första gången på välidgt länge vaknade jag imorse tio minuter innan klockan ringde. Jag kände mig både pigg och glad. Kanske ska jag satsa på att gå och lägga mig lika tidigt som jag gjorde igrå (22.30). Jag kände mig ännu piggare och gladare när jag hörde fåglarna kvittra.
Att kändes väldigt bra fram till att jag drog upp persiennerna och såg att marken var täckt av snö...
Första tanken som dök upp i huvudet var: Jaha, idag kommer jag komma försent till skolan...
Och så blev det också... en timmes kö på motorvägen, värsta ruschen till nästa buss på hjalmar, busschafför som kör fel...
Tjugo i nio (40 minuter försent) springer jag in på gymmet på Sörredsgården där idrottslektionen höll på för fullt. Snabbt av med joggingkläderna och börja gymma. STRESSAD!
Resten av dagen bjöd på lite mer problem...
Mattelektionen - Min mobil flippade och vibrerade hela tiden. ANFALL! Det löste sig när ja tog ut batteriet och satte i det igen. (Kanske ska köpa en ny mobil nu!)
Lunchen - Carro hade glömt sitt inpasseringskort. VI gick till TK-receprtionen. Värsta sura tanten jobbade. Hon vägrade släppa in Carro! Efter en lång diskussion ropade on på en kollega för att bevisa att vi hade fel. Shit vad sur hin blev när hennes kollega sa att det bara var att titta på inpasseringskortet i datorn. Klar som F*N att jag hade rätt! ;)
Det var sedan lugnt i en halv timme.... Jag flippade på en av mina gruppmedlemmar. På torsdag har vi en laborationsrapport som ska in. Jag hade börjat skriva på den  (5 sidor) och igår fortsatte de andra i gruppen att skriva. När vi sedan upptäckte att vi inte hade alla värden bestämde vi oss för att den sista gruppmedlemmen skulle få skriva klart det lilla som var kvar av rapporten eftersom han hade alla värden. När jag pratade med honom idag så började han tjata emot mig. Han tyckte att jag skulle skriva klart den eftersom jag mest satt framför datorn på lektionen där laborationen utfördes. Ärligt talat, hur tänkte han egentligen? Det är väl klart som F*N att jag jag satt framför datorn, jag skrev ju trots allt på rapporten. Och hur hade han tänkt att jag skulle kunna skriva på rapporten när han hade alla värden?
Tillslut gav han med sig och insåg att jag faktiskt gjort mest av alla.
Vet jag att jag har rätt så är det ingen idé att försöka tjata emot mig! ;)
Jag trodde i detta läge att resten av dagen skulle bli lugn och problem fel, men ack så fel jag hade.
Sista lektionen var det redovisning.
Självklart var det fel på nätverket så ingen i hela klassen kunde skriva ut några papper. Försök att ha en bra redovisning (innehållande sjuhundraelva olika siffror) utan manus...
Läraren var dock snäll och gav oss 35 minuter extra lunch flr att vi skulle hinna fixa allt. Det behövdes verkligen!
Vi ringde efter datagubben. Han fick komma och fixa nätverket.
När nätverket fungerade och alla papper var utskrivna påbörjades redovisningarna.
Läraren var mycket nöjd med hela klassen, så nöjd att han skickade hem oss 20 minuter tidigare =)

Just nu sitter jag i soffan och degar. Här kommer jag förmodligen sitta resten av kvällen. Måste försöka få msn att fungera.

Hoppas din dag har varit problemfri.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0