19/5

Vad har hänt med mig idag? Allt känns jobbigt.
Redan imorse kände jag mig inte som jag brukar. Det fanns ingen glädje hos mig. Kroppen gjorde ont och jag var väldigt trött. Trots det släpade jag mig ut på en joggingrunda i skogen innan skolan. Det gick ganska trögt, jag längtade tillbaka till min säng.
Innan skolan blev det en långpromenad. Jag orkade inte bara sitta still i en timma och vänta på att idrotten skulle börja.
 
Jag trodde att det skulle bli jobbigt att springa runt på Lundbystrandsgolvet, men ack så fel jag hade. Idrottslektionen gjorde mig lite gladare för stunden, met härligaste var nog ändå när lektionen tog slut och jag kunde vila mina ben igen.

Sista lektionen började vi med ett nytt moment, Brobyggande. Det är ett grupparbete som ska vara klart om 8 lektioner. Det går ut på att man ska bygga en bro (kanske ganska självklart med tanke på namnet på momentet...) Min grupp fick gjort riktigt mycket. Jag jobbade och slet trots att jag egentligen inte hade någon energi alls i kroppen.

Nu har jag hunnit vara hemma i nästan två timmar och kvällens joggingrunda är avklarad. Mina planer var egentligen att plugga först, men vädret såg lite lurigt ut så jag passade på att springa innan regnet kom... Nu ligger jag i min säng och har fortfarande inte börjat plugga. Orken finns inte, men jag har inget val. Imorgon måste jag lämna in uppgiften. Okej, det är väl en ganska enkel uppgift (1 sida om hållbar utveckling), men det är lite jobbigt att jobba när kroppen är helt slut.

Nytagen bild... Pigg och glad ja....


Nu har jag inget val. Arbetet ska skrivas!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0