Besviken och prickar

Det kliar, kliar och kliar ännu mer. Jag har ännu en gång fått massa utslag på benen som kliar utav bara fan. Jag börjar fundera på om det är något jag inte tål... men i så fall måste det vara något som jag åt både igår och idag, och det enda som jag stoppade i mig båda dagarna var kanelbullar. En igår och en idag. Är det de som skapat mina prickar tro? Hur kommer det sig iså fall att jag reagerar nu och inte tidigare?? Det är ju faktiskt inte första gången jag äter kanelbullar... Vad det nu är som gör att det kliar hoppas jag att jag får reda på snart. Måste bara komma på något bra sätt att få reda på det på... Nog pratat om mina prickar....

Jag är väldigt besviken på min fot. Jag trodde faktiskt att den skulle klara lite träning, men där trodde jag tydligen fel. Redan på uppvärmingen idag så började den protestera, dvs göra lite mer ont än vanligt. Jag bet ihop och körde vidare... Under fysen blev den tyvärr ännu värre, jag klarade verkligen inte alls av någonting. När innebandyn väl dorg igång så pallade jag inte mer. Jag valde att kliva av för att inte riskera att den skulle bli ännu sämre.
Det är lite tråkigt att den håller på så här. Jag hade sett fram emot att börja träna igen, men nu ser det mörkt ut på den sidan. Jag får hålla mig till cykeln ett tag till...
Imorgon ska jag till en naprapat som ska se om det går att knäcka foten. Jag hoppas att det går bra och att det hjälper. Något måste hända med den snart för det här går inte. Jag kommer aldrig kunna leva ett normalt liv om inte jag kan träna.
Tittar man på min fot nu så kan man se att den är svullen på både in och utsida, det borde väl betyda att något är fel eller?

Förutom detta så är allt väldigt bra med mig. Jag har haft en mycket slapp måndag. På lektionen skrev jag en labortionsrapport och resten av tiden satt jag och surfade, chattade eller sov... En riktigt bra lektion helt enkelt.
Just nu är jag nästintill död, är väldigt trött helt enkelt. Tror det är dags för mig att låta ögonen stängas för denna dag. Imorgon är det en ny dag och nya krafter behövs.

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0