Slut på ledigheten

Då var det söndagskväll igen. Tiden går fort även när man inte har roligt. Idag har det varit en riktigt tråkig dag. Bara massa pluggande hela tiden.

Jag ligger just nu i sängen och har ont i foten och huvudet. Jag är lite besviken att foten fortfarande gör ont. Jag har ju trots allt inte gjort någonting sedan i fredagskväll. Att huvudet gör ont är jag inte förvånad över. Det har blivit många timmars läsning idag och huvudet har gått på högvarv för att hänga med och förstå allt. Lite segt.
Det är lite jobbigt att alla lärare väljer att lägga massa saker nu på slutet. De tänker inte alls på oss som får slita som djur dag och natt för att hinna med allt.

De senaste timmarna har jag inte kunnat plugga något. Brorsan har haft filmkväll här (som vanligt) och de har skrattat en del, vilket gjort att jag inte kunna koncentrera mig. Jag passade istället på att surfa runt på diverse olika högskolor för att försöka se om jag kunde hitta något att läsa vidare till efter gymnasiet. Det är i och för sig ett år kvar tills jag tar studenten, men det är ganska härligt att veta på ett ungefär vad man vill. Det är svårt att veta exakt vad jag vill, men jag tycker fortfarande att civilekonom lockar mest. Frågan är egentligen om jag pallar att läsa så många år till. Jag är redan nu ganska trött på skolan. Kanske känns det lite bättre efter sommarlovet när man har studenten att se fram emot? Vad vet jag?

Imorgon är det måndag igen. Jag orkar inte! Några dagars ledighet till skulle jag inte tackat nej till. Helgerna går för fort!

Nu ska jag nog ställa datorn på skrivbordet och sedan ska jag försöka leta upp resten av sängen. Den borde ligga under alla kemipapper...

Sov gött och dröm sött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0