Framtiden ser ljus ut :D

Den glädje som finns inom mig går inte att beskriva.
I eftermiddags var jag hos naprapaten igen. Efter ett böjprov visade det sig att jag inte hade 100 % rörlighet i foten, men det var inte långt ifrån. Anledningen till att den inte gick att böja fullt ut var att den var stel och att mina muskler var stenhårda. Efter en massage av mina vader (det var inte härligt! Ont ont ont!) och lite stretching av musklerna i foten så var rörligheten normal igen =)

I och med att jag inte haft ont i foten alls under denna vecka så tyckte naprapaten att det var dags för mig att börja belasta den lite smått. Glädje! =D
De kommande en-två veckorna kommer jag köra rehab och gå korta promenader varje dag. Känns foten bra efter detta så kommer jag kunna börja springa kortare sträckor.
Helt plötsligt blev jag träningssugen! Helt galet vad saker och ting kan ändras fort.
Foten känns förvånansvärt bra, det är knappt att jag fattat att den inte gör ont. Framtiden känns väldigt bra :D

Jag är glad :D
Vet du vad jag ska göra nu?? Nä klart att du inte vet det :P hihi
Jag tänkte köra lite rehab =) Tåhävningar och några övningar på balansplattan är vad jag kommer syssla med en stund framåt.



För övrigt så kommer morgondagen inte alls bli så bra som jag hade hoppats på. Det var egentligen meningen att våran (klassens) mattelärare skulle komma tillbaka (efter att ha legat på sjukhus ett tag pga gravidillamående....). Äntligen skulle vi bli av med vikarien. Visst, vikarien har varit ganska bra, men vi är vana vid att ha Maria och ingen kan slå henne. Klassens resultat har blivit sämre sedan hon försvann... "/
För 50 minuter sedan plingade det till i min inkorg på its learning och även på facebook. Maria har blivit sjuk och måste stanna hemma imorgon. Helvete!
Hela klassen är förtvivlade, ledsna och lite mindre glada. Självklart kan Maria inte hjälpa att hon blivit sjuk. Men vi hade sett fram emot att få tillbaka henne. Nu måste vi dras med vikarien i en lektion till. Den vikigaste lektionen dessutom! Lektionen innan nationella provet. Det här känns lite mindre bra. Men men, allt blir inte som man tänkt sig. Det är bara att bita ihop och köra.
En sak som däremot är bra är att jag börjar 9.30 tack vare detta. Det betyder att jag har sovmorgon, väckarklockan ringer 7.30. Det är ju faktiskt väldigt gött, inte varje dag jag har sovmorgon.

Nu är det dags för mig att ha en dejt med balansplattan. Önska mig lycka till ;) haha

Kommentarer
Postat av: G.

FAn vad gött att höra!!! Keep the tråkiga rehab up!...it's worth it! ;-)



...och när vi ändå är inne på krämporna...hur går det med näsan/huvudet?



Tjipp!

2009-05-12 @ 23:10:39
Postat av: Båten

Det är underbart! :D Kanske jag kan få en normal fot nu.

Huvudet har helt plötsligt slutat göra ont. Helt galet, förstår inte vad som hänt. Två veckor utan huvudvärk och en vecka med en normal fot. Håller jag på att bli normal tro? Haha

2009-05-13 @ 07:20:11
URL: http://malinnr15.blogg.se/
Postat av: G.

Normala är bara människor man inte känner! ;-)





p.s. Är du sugen på katt/husvakt på midsommar? Kan förstå om du INTE är det...brukar ju vara en dag då man har mycket planerat...men vår stora nybyggda altan går ju att ha fest på den också!;-) d.s.

2009-05-13 @ 11:49:01
Postat av: Båten

Jag är väldigt sugen på katt/husvakteriet :D

2009-05-13 @ 20:23:33
URL: http://malinnr15.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0