Tänker tillbaka...

Här sitter jag en fredagskväll och tänker tillbaka på saker och ting.
Dagarna som gått hittills på detta år har varit lite upp och ner. Tankar och känslor har varit väldigt olika. Vissa dagar har jag vaknat på morgonen och mått skit, allt har känts fel. Det är sånna dagar som jag bara vill glömma. Det har även funnits nätter då jag inte sovit alls pga huvudvärk. Att gå till skolan efter det har inte varit så roligt. Det finns även dagar då jag betett mig som en liten skitunge, dagar då ingenting passat.
Självklart har det funnit en hel del grymt bra dagar. De flesta dagar under året har faktiskt varit bra.

I januari var jag trött på allt och alla. Det var mycket i skolan och jag ville bara ge upp. Ett tag trodde jag att jag skulle gå under. Huvudvärken tog över mitt liv. Jag sov knappt något på nätterna. Det var inte mycket som var bra den månaden. Den enda som jag kna komma på var att jag fyllde 18 år och tog körkortet. Resten av dagarna var väl inte så mycket att hänga i granen.

Februari var en såndär månad där det inte hände så mycket speciellt. Huvudvärken fortsatte att plåga mig. Jag satt uppe halva nätterna framför datorn för att jag inte kunde sova. Jag hade även sportlov och gick på en arbetsintervju. Jobbet fick jag. Det var väl egentligen allt som hände...

Mars var (enligt vad jag skrivit på min privatablogg) en mycket bra månad. Mitt humör var nästan alltid på topp. Skolan gick väldigt bra, trots att jag hade ganska mycket att göra, och jag hade alltid roligt. Jag var katt- och husvakt i två veckor (har jag för mig att det var). Det var en mycket härlig tid. Att komma hem efter skolan och få vara ensam. Det är tider jag saknar. Okej, jag trivs väldigt bra hemma, men ibland är det härligt att få vara ensam. Nätterna spenderades för det mesta framför datorn. Mycket sömn fick jag inte...

April har varit den jobbigaste månaden. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig. Världen rasade samman. Huvudvärken var olidlig. Jag vet inte hur många gånger som tårarna rann längs kinderna pga smärtan. Det var inte roligt.
I slutet av april blev det däremot annat. Jag åkte iväg till Österrike och bodde hos en familj. De dagarna var sjukt roliga. Jag kunde slappna av och vila huvudet. Skolan var inte något jag tänkte på. I Österrike levde jag livet. Människorna där var helt underbara. Det hände saker varje dag. Party, grillkväll, bio osv... Alkohol varje dag blev det ;)
När jag kom hem så kände jag mig som en helt ny människa. Jag hade vuxit som person och huvudvärken hade helt plötsligt försvunnit. Helt underbart :D

Maj är egentligen inte slut ännu, men jag väljer att sammanfatta den lite kort ändå.
Hittills har månaden varit väldigt mycket upp och ner. Jag har känt mig väldigt glad, men samtidigt har det även funnits dagar som varit jobbigare. Den senaste veckan har inte alls varit rolig, skolan har nästan tagit all min fritid. Jag har pluggat som bara den. Pluggandet har satt spår i min kropp. Jag är väldigt mycket tröttare på kvällarna. Jag tror nog inte att jag har somnat efter klockan ett (på natten) någon vardag denna månaden. Månaden började ganska lugnt om man tittar på skolsidan... men nu är det annat. Jag har sjukt mycket att göra!
Denna månaden har jag även varit hos naprapaten för att knäcka foten. Det var lyckat och gjorde så att jag kunde börja träna igen. Tyvärr höll det inte i sig så länge. Jag jobbade en dag och fick väldigt ont i foten. Efter några dagar med voltaren och vila så blev den bra igen. Nu har det gått några dagar sedan den slutade göra ont, och ganska snart ska jag sätta igång med träningen igen. Några joggingrundor i veckan kommer det bli.


Snart går vi in i Juni månad. För mig kommer det betyda att sommarlovet närmar sig. Den 24:e är det avslutning, snacka om att jag längtar. Katt- och husvakteri kommer jag var under midsommar, skönt :)
Annars vet jag inte vad som kommer hända. Kanske jag får jobba några kvällar :) Mycket träning kommer det bli i alla fall.
Varför jag gjorde en sammanfattning av mitt år vet jag inte rikigt. Ärligt talat så måste jag verkligen rycka upp mig och börja skriva lite vettiga saker här. Det börjar bli lite småtråkigt att bara skriva massa onödiga saker hela tiden.

Jag har inte så mycket mer att skriva just nu. Funderar lite på att sätta igång en film för att fördriva tiden lite. På tv visas det bara massa tråkiga program. Dags för tv-kanalerna att börja visa lite bra program tycker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0