Zombie

Idag vet jag inte vad det är med mig. Jag går runt som en zombie i skolan. Allt känns bara tung i huvudet. Hjärnan vill inte sammarbeta med mig. Den kopplar inte riktigt.
Bara att få upp skåpet har varit ett problem. För första gången i mitt liv har jag inte lyckats vrida vredet rätt, alltså har det blivit fel kod. Hur svårt kan det vara att öppna ett skåp liksom? Det är ju pinsamt.

Första lektionen i morse var matte. Vi fick ett gammalt nationelltprov att jobba med. Lite jobbigt att lektionen bara var en timma och tjugo minuter. Man hinner inte komma igång på en sån kort lektion. Efter matten var det idrott för alla andra. Jag fick snällt sitta och titta på, men inte klagade jag. Träningen igår gav mig träningsvärk (trots att jag knappt gjorde något...). Att röra på kroppen idag lockade inte så mycket.

Just nu har jag engelska. Det är riktigt segt. Tre lektioner återstår av denna kurs, att börja med ett nytt moment nu känns bara fel. Att det dessutom handlar om att skriva en artikel om kultur i ett engelsktalande land gör inte saken bättre. Finns det något lika tråkigt som att jobba med kultur?

Min skoldag slutar 50 minuter tidigare än den egentligen skulle, alltså åker jag härifrån redan klockan 14.40. Efter skolan ska jag till naprapaten. Hoppas att jag får positiva besked där. Skulle varit väldigt härligt om han sa att det var okej att börja träna lite lätt.

Nu har det gått en bra stund av lektionen, och jag har fortfarande inte fått gjort något vettigt. Kanske är det dags för mig att avsluta detta inlägg och sedan sätta igång med uppgiften.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0