Lördag 16 maj

Idag har jag haft en väldigt bra dag trots att det inte blev någon sovmorgon imorse. Kusinen kom hit vid kvart i elva, så då var det bara att gå upp. Jag var lite rädd att foten skulle vara lite mindre bra pga min joggingrunda igår, men tro det eller ej men den verkar inte alls ha lagt märket till att jag faktiskt sprang. Den gjorde alltså inte ont. Snacka om att jag blev glad.
Förmiddagen flöt på snabbt utan att jag gjorde något speciellt. Tillslut kände jag mig så rastlös att jag satte på mig träningskläder och gick ut och sprang en sväng. Även denna gång blev det en runda på 2,5 km. Tillbaka hemma gjorde jag övningarna på balansplattan och tåhävningarna. Foten tog allt väldigt bra.

Eftermiddagen flög fram i en väldans fart. Vart tog all tid vägen?
Framåt halv sju tiden började det krypa i mina ben. Träningsdags igen! :)
I och med att foten klarade rundan på förmiddagen så bra så valde jag att ta en lite längre sträcka denna gång, 5 km blev det. Väl hemma så kände jag bara  AJ, Fan vad ont det gör. Nu blev du säkert lite rädd, men ta det lugnt. Det var mina ben som gjorde ont inte foten. Min fd vattenblåsa som satt väldigt bra på hälen är nu ett minne blott. Nu finns det ett gött sår på hälen istället. Mycket härligt...
Nu har det gått några timmar sedan min senaste joggingrunda och trots att mina ben gör as ont och höfterna är ömma så kommer jag garanterat snöra på mig joggingskorna imorgon för att ännu en gång bege mig ut på en joggingrunda. Jag är laddad nu. Det är dags att fixa konditionen (det känns att jag inte tränat på ett tag). Klarar jag av att springa imorgon utan att det känns något i foten så kommer jag vara med en stund på innebandyträningen på mångag =)

Jaha vad händer resten av kvällen då?
Jo, jag kommer förmodligen ligga kvar här i soffan ett tag och njuta av att Emma ligger och sover. Mina öron har nästan ramlat av av allt hennes prat haha.
Imorgon är det söndag och jag kommer förmodligen behöva gå upp tidigt. Emma ligger liksom och sover i mitt rum... Är det något jag längtar efter så är det en sovmorgon. Men men, det är väl bara att bita ihop. Förmodligen kommer jag kunna sova ut på torsdag när jag är ledig =)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva här idag.
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0