Fredagen är över

Jaha, då var den här dagen över. Kvällen försvann fort. Jag hann knappt lägga mig på sängen för att titta på tv innan mina ögon stängdes. Det har varit en helt vanlig fredag helt enkelt.

Min skoldag blev lite jobbigare än jag trodde den skulle bli, brobyggarna brukar vara lite slappt men inte idag. Min grupp började första lektionen med ett litet morgonmöte med fika till. Jag bakade en kladdkaka igår som jag tog med till skolan. De andra grupperna blev lite avundsjuka. Inom loppet av 10 minuter var hela slut. Min grupp åt nog halva, resten tjuvade mina klasskamrater och lärare.. 
Resten av dagen har jag nästintill bara suttit framför en dator. Det kanske låter roligt, men det var det faktiskt inte. Jag har CAD:at hela dagen. Först tillverkade jag en M8 bult och en M8 mutter, det var ju inte så svårt. Men när jag sedan gick över till att CAD:a på bron så blev det lite värre. Några mått var fel och Catia ville inte göra som jag ville. Allt tog sån tid. Att montera på plankorna på de två balkarna brukar i vanliga fall ta typ några minuter, men Catia ville liksom inte fungera normal så det tog en och en halv timma. Snacka om att jag var lite irriterad. När alla plankor väl var på plats så skulle några fästen dit... Där kom nästa problem. Jag gjorde som man skulle, men då försvann balkarna. Ctrl+Z var min bästa vän just då. Jag tog hjälp av läraren, men när han gjorde så blev det också konstigt... Det slutade med att jag efter mycket om och men fick fixera dem för hand. Det tog ett tag, men jag lyckades. Det kanske inte blev lika bra, men jag hade liksom inget val. Bron behövde bli klar idag! Det var tungt och flera gånger ville jag bara slå till datorn (som om det skulle hjälpa... haha).
För att inte jag ska låta så dålig så kan jag meddela att alla mina andra klasskamrater också hade problem med Catia idag. Det var inte mycket som blev som man ville. Jobbigt...
Klockan 15.37, 7 minuter efter att skolan slutat, fick jag klart bron. Det var så gött att lämna skolan och slippa behöva tänka på den. Jag kunde slappna av :)

Vägen hem blev som vanligt lång, inte till sträckan men till tiden. Det var köer som vanligt, men idag gjorde det inte mig något. Jag fick ju sova lite extra ;) Att sova på bussen är sjukt gött. Att kroppen dessutom vet när det är dags att vakna är ännu bättre.

Hemma har jag inte gjort så mycket. Jag lämnade mamma i Marstrand vid halv sju. Sedan åkte jag hem för att titta på tv... Det gick ju sådär... Jag somnade ganska fort.
För typ en timme sedan var jag och hämtade mamma och två av hennes jobbarkompisar i Marstrand.

Nu sitter jag här i min säng och funderar på vad jag ska hitta på i helgen. Någon utgång blir det nog inte. Jag har inte lust att dricka och komma hem framåt morgonen. Jag har tröttnat på det.
På måndag har jag ett tal som ska hålla, så förmodligen kommer en del av min helg gå till att skriva talet. Det är ju ganska bra att veta vad man ska säga liksom.
Jag tror nästan att jag ska offra hela helgen till skolsaker. Det finns en del saker kvar att göra innan det är dags för sommarlov, och om jag gör dem nu i helgen så betyder det att jag kommer få det lite lugnare i veckan. Det låter ju helt underbart. Så får det bli :P
Kanske jag kan få till lite träning också. Foten har inte gjort ont på några dagar så det får nog bli en liten joggingrunda i skogen.
Det här var nog allt för mig.
Nu ska jag gå och borsta tänderna innan det är dags att sova.

Guten Nacht

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0