15/11

Go kväll!

Här sitter jag i soffan med jobb över öronen. Det är massa innebandysaker som ska fixas, medlemsavgifter hit och dit, sponsoruppgifter att skicka vidare, adresser som ska uppdateras i IDA... Ja, det finns en hel del att göra denna kväll.

Denna dag har än så länge varit sjukt störande. Mitt gips har spruckit ännu mer och nu har det inte någon funktion alls. När jag trampar ner så felbelastar jag foten och efter en hel dag så här så måste jag faktiskt erkänna att det gör lite ont! Imorgon måste jag verkligen ringa sjukhuset och höra hur jag ska göra. Så här går det inte att ha det. Att jag dessutom inte kan trampa ner utan att det gör ont (pga hålet i hälen) är inte så kul. Jag misstänker att det måste gipsas om "/

Annars har det inte hänt specillt mycket idag. Mormor och morfar var här en stund i förmiddags. Efter det hade jag tänkt städa mitt rum, började lite smått inatt men orkade inte göra klart allt då klockan sprang iväg väldigt fort. Städningen under dagen gick dock inte så bra, jag lyckades somna. Typsikt mig!

Kvällen har jag spenderat i soffan framför tvn. Slappt och gött, precis så det ska vara ;)

Imorgon är det måndag och jag har en del saker framför mig.
9.30-10.30 Prova ut studentmössa
10.30-13.10 - Lunch
13.10-16.30 Företagsekonomi

18.00- ~21.00 Styrelsemöte
~21.05-22.00 Träning

Jag måste dessutom ringa ang. min kamera som de jävlarna inte kan laga!!!!

Nu ska jag fortsätta med mina innebandyjobb så att jag kan gå och lägga mig i lagom tid denna kväll...

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0