Flumdag

Tja alla nattugglor som fortfarande sitter uppe ;)

Idag har jag varit flum, riktigt flum. Det blev lite plugg igår kväll vilket gjorde att jag kom i säng försent och när det var dags att gå upp imorse vid halv sju var jag så trött att jag aldrig trodde att jag skulle överleva en hel skoldag. Men se på sjutton, här sitter jag och vad jag vet så lever jag fortfarande.

Skoldagen blev sjukt rolig. Det startade med UF hela förmiddagen. Både jag och Adam var lika trötta och satt därför bara och flamsade och tramsade. Vi fick gjort absolut ingenting... Efter lite mat i magen trodde båda två att något skulle ske, att vi skulle bli lite piggare... men ack vad fel vi trodde.

Under eftermiddagslektionen, som förövrigt var fysik, satt vi och skrattade åt minsta lilla sak. Sa läraren något konstigt så skrattade vi, tittade vi på varandra så började skrattandet igen. Det är ett under att läraren inte körde ut oss... ;)
Det blev kanske inte gjort så mycket under den lektionen, jag hade fullt upp med att öppna och stänga locket på min dator. När läraren tittade bort så öppnades locket och när hon tittade mot mig så stängdes det snabbt. Helt sjukt att hon inte märkte det, eller hon kanske märkte det men inte orkade bry sig... Vad vet jag liksom


Strax innan fem kom taxin och hämtade upp mig. Äntligen var det dags att åka hem.
Soffan blev min vän hemma, helt slut i kroppen var jag men att sova vägrade jag! Hellre gå trött i några timmar till än att sova på eftermiddagen och sedan inte kunna sova gott på natten...

Kvällens sista normala timmar spenderades i Mimershallen. Jag klev in på planen, sköt några skott och kände mig väldigt lycklig. Om lite drygt ett halvår är det jag som springer runt på planen och har roligt. Å vad jag längtar!

Denna kväll har bestått av lite fysikpluggande och lite slappande. En ganska så normal kväll i mitt liv. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska göra ett innebandyjobb eller om jag ska spara det till imorgon... Äh, jag fixar det imorgon istället, nu ska jag nog titta på tv en stund innan det är dags att sova.

God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0