Helgen är slut...

Helgen är snart slut, det är dags att ladda upp inför den kommande veckan!

Några bilder från gårdagen (klicka för större bild):


Lunch i Laxå


Dags för match






Jag och Bäckman hade bästa platserna i bussen :)

Det där var gårdagen... Idag är det en annan dag, eller jag kanske ska skriva att det VAR en annan dag. Den börjar ju faktiskt ta slut nu "/

Idag har jag varit riktigt seg. Kunde inte sova inatt var hängig och småfrös lite... Jag löste det kylan genom att sätta på mig ett par joggingbyxor, en varm tjock tröja och raggsockar och sedan krypa ner under både täcke och filt. Riktigt mysigt var det :)

Efter det somnade jag ganska så gött. Jag sov å sov å sov, skickade några sms, sov å sov, skällde ut min familj som väckte mig, somnade om, sov å sov å sov lite till...
Ja, jag har helt enkelt sovit en hel del idag :P
När jag väl vaknade så kände jag mig fortfarande hängig, ungefär så som man kan känna sig innan man blir sjuk. Symptomen på en kommande förkylning försvann allt eftersom tiden gick. Nu är det som bortblåst :) Skönt tycker jag, för att bli sjuk nu har jag verkligen inte tid med!

Imorgon är det måndag igen och dags att återigen gå till skolan. Jag hoppas på att få sluta lite tidigare än halv fem, det är så segt att en måndag gå i skolan 8.00-16.30. Med att sluta tidigare menar jag inte att typ dra hem vid lunch, nej nej... En kvart tidigare duger för mig, blir det mer så är det bara en bonus :)

Imorgon går jag in på min sista vecka med gipset. Nu är det verkligen inte långt kvar tills jag är gipsfri. Jag längtar nått enormt!


Nu tänkte jag gå och lägga mig medan jag fortfarande har ett leende på läpparna :)
Inatt kommer jag sova gott...

/ Båten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0