Historia kan dra åt helvete! :)

Min pluggkväll gick inte så bra.
Jag tittade på historiauppgifterna, började läsa boken och leta fram lite att skriva. MEN det gick åt helvete. Jag fattade inte ett skit av vad de skrev om, min hjärna kopplade ingenting. Vaddå upplysningens idéer? revolutioner hit och dit... släng er i väggen!
De två frågorna som skulle besvaras hände det ingenting med. Egentligen är det kanske inte så svårt att skriva lite, men didag fungerade det inte alls "/

Historia är verkligen ingenting för mig. Jag hatar ämnet och funderar på hur sjutton jag ska klara av att slutföra denna kurs. Om mindre än två månder har jag mitt sista prov i kursen och innan dess ska jag ha lämnat in de där förbaskade uppgifterna som jag bara skjuter framför mig.

Jag funderade starkt på att maila läraren och meddela att jag inte pallade med denna kurs, men efter att ha varit inne och tittat på högskolor och vad som krävs så kom jag fram till att denna kurs är ganska bra att ha. Den gör att jag kan läsa till lite vad jag vill.
Det gäller för mig att bita ihop och avsluta denna kurs. När det är över så struntar jag i resten...


Historian tog mycket kraft och energi denna dag, så mycket energi att jag somnade mitt i fysikpluggandet. Då är man trött!
Några timmars sömn fick jag innan jag för en liten stund sedan vaknade. Denna dag kommer för mig inte fortsätta speciellt länge till. Jag är fortfarande väldigt trött och ska därför passa på att gå och lägga mig snart.

Fail, jag har ju en innebandyuppgift att göra klart till styrelsemötet imorgon! Gaaah!!!
Sova får jag göra snart då da..


Btw, har du ingenting för dig så får du väldigt gärna hjälpa mig med historian.
Frågorna som ska besvaras är:

1. Resonera om hur upplysningens idéer påverkar revolutionerna i Amerika och Frankrike.

2. Resonera om hur Sverige påverkas av upplysningen och industrialiseringen under andra halvan av 1700-talet och 1800-talet.

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0